Houtwerken Attila Vreys

Uw vakman voor Diest, Genk en Hasselt in kwaliteits houtwerk

Maatwerk in parketvloeren, laminaat en houten tuinconstructies

Houtwerken Attila Vreys is al 20 jaren een gevestigde waarde in de houtsector en dit voor de regio's Diest, Genk en Hasselt. Zo staat er dagelijks steeds een dynamisch en professioneel team klaar voor de meest uiteenlopende opdrachten. Bij Houtwerken Attila Vreys kan u terecht voor kwaliteitsparket, onderhoudsvriendelijke laminaat of een op maat gemaakte tuinconstructie. Dankzij onze ruime keuze aan materialen en jarenlange ervaring zijn wij uw geschikte partner.

Wij leveren maatwerk uit eigen atelier, geplaatst door onze ervaren medewerkers. Door onze eigen productie staan we garant voor kwaliteit. Wij maken van jullie project iets uniek, binnen of buiten!

Parketvloeren

De parketvloer is vandaag de dag nog steeds één van de populairste vloerbekledingen. Parket bestaat niet alleen in massief geschaafde planken. Zo heb je de plankenvloer, strokenparket, samengestelde parket en fineerparket. Opschuren, renovatie van oude houten vloeren is een optie!

Laminaat

Een mooie laminaatvloer kan de juiste sfeer in je kamer brengen. Laminaat kiezen gaat heel eenvoudig met de enorme keuze die er is. Wil je de warmte van een eiken laminaat en de stijl van een v-groef of visgraatmotief? Of is een stoer, modern laminaat met steigerhout meer jouw ding?

Houten tuinconstructies

Bij Houtwerken Attila Vreys voel je de passie voor het hout. Wij toveren jouw tuin om tot een extra leefruimte. Carports, tuinpoorten, poolhouse of tuinberging, pergola of terras: de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Kwaliteit primeert, zodat je jarenlang zonder zorgen kan genieten.

CONTACTEER ONS