Quality BUILD

Houtskeletbouw ⎮ Lage energiewoningen ⎮ Sleutel op de deur woning te Herselt

Sleutel op de deur woning Herselt

Onze bedrijfsleider heeft maar liefst 30 jaar ervaring in de houtskeletbouw in de regio Herselt en omstreken. Het management wordt vervolledigd door professionelen met eveneens jarenlange ervaring in de bouwsector, persoonlijk volgen zij elk bouwproject dit ondersteunend door gedreven medewerkers die ieder op hun manier hun steentje bijdragen tot een zorgeloos bouwen.

Houtskeletbouw Herselt

Houtskeletbouw is een gezonde, ecologisch verantwoorde en snelle manier van bouwen, waarbij de basisconstructie voornamelijk bestaat uit hout en van hout afgeleide materialen waardoor men een zeer aangenaam woonconfort bekomt.

De funderingen en de vloerplaat van het gelijkvloers bestaan uit beton en betonblokken. Afhankelijk van de ondergrond en keuze van de bouwheer kan er geopteerd worden voor: een volle grond fundering, een kruipkelder, een kelder of combinatie. De wanden worden opgebouwd uit een houten raamwerk van verticale stijlen en koppelregels, langs beide zijden bekleed met houten beplating, waarvan de buitenbeplating steeds damp/open is, + gipsplaten en voorzien van milieu vriendelijke (gezonde) isolatie. De verdiepingsvloeren bestaan uit een houten balklaag, eveneens bekleed met plaatmateriaal en voorzien van thermische en akoestische isolatie. Wat de gevelafwerking betreft zijn er verschillende mogelijkheden, variërend van traditioneel metselwerk tot houten latten, crepi, sidings, tot de meest moderne gevelafwerking.

Ook voor de dakbedekking zijn er talrijke opties. Een afgewerkte houtskeletbouwwoning ziet er dus niet anders uit dan een woning gebouwd volgens het traditionele systeem.

Ontwerp, rekeninghoudend met standaard afmetingen materialen = kostenbesparend

Houtskeletbouw vormt geen belemmering op architecturaal gebied: alle bouwstijlen, afwerkingen en inrichtingen zijn mogelijk. Uw hebt ideeën maar nog geen architect? Onze bouwadviseur zal samen met u, uw ideeën uitwerken tot een realiseerbaar ontwerp met respect voor ieders budget.