Houthandel Guy Brouwers

Uw houthandel, deurenfabriek, afsluitingen, poorten en hard hout te Tessenderlo

Uw houtspecialist in vele toepassingen te Tessenderlo

Bent u op zoek naar een goede houthandel? Dan zit u gebeiteld bij Guy Brouwers te Tessenderlo. Wij zijn gespecialiseerd in kant en klaar afsluitingen voor paardenweiden en paddocks in zowel tropisch hardhout als in weerbestendige grenen. Of wilt u gewoon een mooie omheining rond uw domein? Wilt u een mooie poort in een soliede houtsoort? Wij hebben het voor: voor de doe het zelver of eventueel door ons te plaatsen! Deze omheiningen zijn voorgevormd en daardoor snel en gemakkelijk te plaatsen. Daarbij zijn ze ook zéér interessant qua prijs. Het systeem, dat door ons atelier zelf werd ontwikkeld voor paarden stoeterijen en maneges, blijkt op basis van de recente aanvragen te beantwoorden aan een grote behoefte. Wij geven u graag meer bijzonderheden over de toepassingsmogelijkheden. Wij zijn actief in de regio's Bonheiden, Kapellen, Lier, Meerhout, Oud-Turnhout, Sint-Katelijne-Waver en Tessenderlo.

Als houthandel bieden wij ook alle soorten daktimmerhout en schrijnwerkerijhout aan, met onder meer een ruime keuze aan uiteenlopende houtsoorten, zoals meranti, eik, afzelia, bilinga, vurenhout, grenen, belian, bankirai, afrormosia, koto, lariks, azobe, beuk, red cedar, padoek, sipo en merbau.

Afwerkingsmaterialen

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor diverse afwerkingsmaterialen voor het hele huis, binnen en buiten: onderdakmaterialen, verschillende soorten houtplaten (multiplexplaten, fineerplaten, mdf, spaanderplaten, Trespa en Vanca), laminaatvloeren, massieve en samengestelde parket, wandpanelen, lambriseringen, plafondpanelen.

Deurenfabrikant

Wij zijn ook verdeler van binnendeuren (lakdeuren, designdeuren, deuren massieve eik, enzovoort) van de gerenommeerde merken Thys, Breen, De Coene, Skantrae, Masonite enz.. De binnendeuren worden steeds pasklaar geleverd. Bij ons vindt u ook een ruime keuze aan deurbeslag.

Wij bieden u ook een waaier van mogelijkheden in gevelbekleding en terrasplanken in tropisch hardhout.

Houthandel Guy brouwers heeft in de loop der jaren een stevige reputatie van vakmanschap en kwaliteit opgebouwd. Maatwerk, snel te plaatsen en zéér interessante prijzen. Neem contact op en vraag snel meer info over de toepassingsmogelijkheden. Laat een vrijblijvende offerte maken. Wij zijn actief in de regio's Bonheiden, Kapellen, Lier, Meerhout, Oud-Turnhout, Sint-Katelijne-Waver en Tessenderlo.