Hotel Velotel

Uw fietshotel, 4-sterren hotel, velohotel & restaurant o vélo te Brugge

Cycling leisure & business pleasure hotel

Fietsers en wielerliefhebbers houden van ons hotel. Door onze ligging is het een prima startpunt voor een rustige fietswandeling of een heuse etappe door het betoverende hinterland. Velotel heeft een gesloten fietsenstalling en verhuurt ook zelf fietsen. Er zijn met zorg uitgestippelde fietsroutes beschikbaar. In de fitnessruimte kan de conditie aangescherpt worden. De sauna is beschikbaar voor een deugddoende relaxatie. Ook een vitaliserende massage kan geregeld worden. Velotel serveert bovendien op bestelling ook maaltijden die aansluiten bij de specifieke voedingsbehoeftes van de fietser.

Velotel is daarnaast een geliefde plaats voor zakenreizigers omwille van de rust, het comfort, de persoonlijke service, de aangepaste accommodatie, de gerichte faciliteiten en de praktische locatie. Velotel biedt ruimtes aan voor business meetings.

U kan gratis parkeren naast het hotel of u kan overdekte & afgesloten parking reserveren voor slechts € 3 per dag. U kan contact opnemen met het hotel om uw plaats in de overdekte parking te reserveren & uw code te bekomen. Uw elektrische auto kan u opladen in onze overdekte parking.

Langs verschillende bekende fietsroutes. Op 15 minuten rijden van het hoofdstation van Brugge en 10 minuten wandelen van het haltestation Brugge–Sint-Pieters. Stijlvoll restaurant: kaart met Belgische en internationale gerechten.

Inchecken: 15 uur Uitchecken: voor 11 uur (late check-out mogelijk tot 17 uur voor een supplement van € 10) • Parking: 50 gratis parkeerplaatsen • Fietsenstalling: gratis

Classic Twin / King

Hotel Velotel Brugge

Comfort Twin / King

Hotel Velotel Brugge

Superior Twin / King

Hotel Velotel Brugge

Superior Suite

Hotel Velotel Brugge
RESERVEER NU »