Fotoalbums

Horta Martens

Horta Martens is een zelfstandige speciaalzaak voor de dierenliefhebbers & tuinliefhebbers. Wij zijn aangesloten bij de HORTA-groepering. Dit betekent dat wij als zelfstandig familiebedrijf ons kunnen onderscheiden, door onze vakkennis en onze service. Daarom is persoonlijke service & deskundig advies zeer belangrijk binnen onze firma.

Dankzij de horta-groepering, hebben wij de mogelijkheid, om kwaliteitsproducten voor zowel particulieren als voor grootverbruikers, zorgvuldig te selecteren en door de gegroepeerde aankopen via Horta kunnen wij onze producten dan ook aanbieden aan zeer concurrentiële prijzen.

Wij beschikken over een zeer groot assortiment producten voor elke dierenliefhebber alsook allerhande materialen om uw tuin te verzorgen en uit te bouwen tot een prachtige siertuin en/of groententuin.

Voor diegenen die de tuin ervaren als een relaxruimte en ontspanningsruimte, hebben wij een breed assortiment tuinmeubilair. Tevens vind je bij ons ook het volledige gamma aan barbecues, gaande van houtskoolmodellen tot te meest complete buitenkeukens.

Een bezoekje aan HORTA MARTENS: zeker de moeite waard! 
Horta Martens, uw tuincentrum - dierenspeciaalzaak - hobbyartikelen - bloemschikmateriaal  - tuinmeubelen - bloemen & planten te Hasselt.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Horta Martens.

Contact

Horta Martens

Zolderse Kiezel 64, 3511 Kuringen
  • Bloemen & planten
  • Dierenspeciaalzaak
  • Geschenkenwinkel
  • Tuincenter
  • Tuincentrum
T011 25 08 25
F011 87 16 05
Maandag Gesloten
Dinsdag 08.00u-18.30u
Woensdag 08.00u-18.30u
Donderdag 08.00u-18.30u
Vrijdag 08.00u-18.30u
Zaterdag 08.00u-17.30u
Zondag Gesloten