Hoorcentrum Veranneman

Uw hoorcentrum, audioloog te Kortenbergvoor oordoppen en hoorapparaten

Saartje De Backer is uw specialist in hoorapparaten te Kortenberg

In hoorcentrum Veranneman kan U terecht voor een informatief gesprek over uw gehoor, hoortoestellen, gehoorbescherming op maat en hoorhulpmiddelen.

Indien U soms twijfelt aan uw gehoor en graag eens uw oren laten testen dan kan dit geheel vrijblijvend in ons hoorcentrum. Wij kunnen een gehoortest afnemen (zonder medische doeleinden) en bespreken daarna de resultaten met U. Deze gehoortest is geheel vrijblijvend en volledig kosteloos.

Heeft U een gehoorverlies en wilt U hier graag een oplossing voor? Dan kunnen wij U een vrijblijvende proefperiode aanbieden met onze hoortoestellen. U bent welkom bij ons om samen het aanbod van de hoortoestellen te bekijken en om de passende oplossing te vinden volgens uw gehoorverlies. We baseren deze beslissing steeds op uw persoonlijke behoeften, het bestaand gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

We bieden hoortoestellen aan van de merken Signia en Widex.

Heeft U geen gehoorverlies maar wilt U graag preventief te werk gaan om uw oren te beschermen dan kan U ook bij ons terecht voor op maat gemaakte gehoorbescherming. Wil U graag de allerkleinste beschermen tegen lawaai dan kan U bij ons een kinderhoofdtelefoon bestellen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!