Fotoalbums

Hoorcentrum Veranneman

Saartje De Backer is uw specialist in hoorapparaten te Kortenberg

Veranneman is importeur & invoerder van audiologie en gespecialiseerd in hoorapparaten. Belangrijk bij de bepaling van de mate van gehoorsverlies is de verhouding tot een normaalwerkend oor. Op die manier kan bepaalt worden waar het verlies van gehoor veroorzaakt wordt in het oor. Met deze kennis kan de correcte behandeling worden gekozen. U kunt bij ons terecht voor verschillende types hoortoestellen: achter-het-oor, in-het-oor, volledig-in-het-kanaal en open fit toestellen. Voor ieders behoefte en behandeling hebben wij het juiste gehoorapparaat.

Waarom een hoortoestel dragen van Veranneman? Je hebt geen last meer van windruis, je ervaart een optimale geluidsbeleving, het is licht, comfortabel & onzichtbaar, zeer goede spraakverstaanbaarheid in lawaai, geen last meer van fluiten en u krijgt 5 jaar garantie op al onze hoortoestellen.

Wij passen de nieuwste generatie hoortoestellen & anti-lawaaidopjes aan

Vrijblijvende gehoortest en advies. Steeds proefperiode zonder aankoopverplichting. Bel voor een afspraak.

Wij blijven onze patiënten uiteraard verder opvolgen, elke 3 maanden luisteren we naar je bevindingen, controleren we het hoortoestel en regelen we het bij indien nodig. Eveneens maken wij oordoppen op maat met een aangepaste filter. De filter wordt gekozen naar gelang het gebruik van de oordoppen. We hebben er voor muziek (concerten, festivals), motorsport, jagers, om te slapen, om te werken, voor in het vliegtuig, zwemdopjes en zelfs op maat gemaakte oortjes om muziek te beluisteren. Alsook koptelefoons voor baby's.

Saartje De Backer, uw gehoorbescherming - hoorhulpmiddelen voor Kortenberg en omstreken.

Foto's

Recensies

Oordopjes voor festivals gekocht! Geen gepiep meer achteraf, en alles nog goed verstaanbaar!!
- Patrice
meer recensies

Contact

Hoorcentrum Veranneman

Stationsstraat 8, 3070 Kortenberg
  • Audioloog
  • Gehoorbescherming
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum

Op maandag werken we zonder afspraak van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00.

De andere dagen werken wij steeds op afspraak.