Hoorcentrum Veerle Spruytte / Amplifon Tielt

Zonder zorgen beginnen

Wij maken het u gemakkelijk. De aanschaf van hoortoestellen is een grote en belangrijke stap. Het is onze taak om die stap voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken door u een echte totaalservice aan te bieden. Met andere woorden: wij begeleiden u van a tot z, ook met de administratieve formaliteiten.

Gratis gehoortest

De televisie moet luider staan dan vroeger. Soms hoort u de deurbel niet - zou ze defect zijn ... of begint u minder goed te horen? Kom gewoon naar ons hoorcentrum en doe de gratis hoortest. Dan weet u zeker ... en kunt u er iets aan doen.

Professioneel advies

Ons advies is gratis maar daarom niet minder kostbaar. Wij werken immers uitsluitend met opgeleide en voortdurend bijgeschoolde audiologen. Zij weten wat ze doen en kunnen echt helpen.

Een persoonlijke aanpak

Elke mens is anders, elk hoorprobleem is dat ook. Daarom beperken wij ons niet tot een zuiver medische of technische benadering, maar praten wij met u over uw manier van leven, over uw verwachtingen en uw behoeften. Zo vinden we samen de oplossing die u écht zal helpen.

Vrijblijvende proefperiode

De enige manier om echt te weten of hoortoestelletjes u helpen, is door ze te proberen. U kunt uw oplossing gedurende minstens 2 weken dus vrijblijvend testen en als ze tegenvalt, zoeken we samen verder. Wij geven u ook voldoende gratis batterijen om de hooroplossing goed te kunnen testen.

Originele A-merken

Bij Amplifon vindt u alleen A-merken. U bent dus niet aan een huismerk gebonden en kunt voor onderhoud, service of reparaties overal terecht in België en het buitenland.

Eerlijke en transparante prijzen

De prijzen van hoortoestellen kunnen sterk verschillen. Wij informeren u eerlijk en transparant over de mogelijkheden en werken met verschillende prijscategorieën, zodat u altijd de beste oplossing vindt voor uw budget.

Gratis startpakket

Om u op weg te helpen, geven wij u een gratis pakket met onderhoudsproducten mee. Zo kunt u uw hoortoestellen in perfecte staat houden én alle onderhoudsproducten tegelijkertijd zelf proberen en kijken welke u het beste bevallen.

Tevredenheidsgarantie

Wij verkopen u geen toestelletjes maar een oplossing. Dus zijn wij pas tevreden als u het bent: dat is onze tevredenheidsgarantie.

Zonder zorgen genieten

Optimale afstelling inbegrepen. Bij sommige mensen is de afstelling van de toestelletjes relatief snel zoals het hoort. Indien dit echter niet zo is, dan zullen wij met de glimlach de aanpassing in meerdere keren corrigeren of de elektronica in meerdere keren fijn stellen. Wij regelen dat - zonder meerprijs.

5 jaar garantie

Wij zijn er trots op dat wij alleen de beste merken verkopen, dus de beste kwaliteit. En dus hebben we er geen probleem mee om u gratis 5 jaar garantie op fabricagefouten te geven ***.

5 jaar full service

Wanneer u aan uw hoortoestellen gewend bent, zult u ze niet meer kunnen of willen missen. Om er zeker van te zijn dat ze nooit in de steek laten, geven wij u een gratis zesmaandelijke check-up, met een reinigingsbeurt en vervanging van de onderdelen die kunnen slijten, zoals buisjes, filters, enz. Ook defectjes als gevolg van een normaal gebruik worden gratis gerepareerd: een batterijvakje dat niet meer sluit, een versleten microfoontje of volumeregelaar ... alles inbegrepen ***. *** 2 jaar op het ziekenfondsmodel

Uw hoorcentrum voor Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Meulebeke, Oostrozebeke, Pitten, Ruiselede, Wingene en Tielt.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Amplifon Hoorcentrum Veerle Spruytte.

Contact

Amplifon Hoorcentrum Veerle Spruytte

Kortrijkstraat 112, 8700 Tielt
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.00u, 13.30u-17.00u
Woensdag 09.00u-12.00u
Donderdag 09.00u-12.00u
Vrijdag 09.00u-12.00u, 13.30u-17.00u
Zaterdag 09.00u-12.00u
Zondag Gesloten