Hoorcentrum 't Oorhuis Zottegem

Uw hoorcentrum in de buurt voor: Vrijblijvend gehooradvies, gehoorbescherming, hoortoestellen & hoorhulpmiddelen.

0800/90 155 (gratis nummer)

Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een erkend audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest (zonder medisch doel).

Eva en Lisa heten u welkom in 't Oorhuis Zottegem.

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan helpen wij u graag verder. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Bij de eerste kennismaking, bekijken wij samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang de persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, zwemdopjes, …). Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors.

Neem gerust even contact op voor vrijblijvend advies. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontmoeten in 't Oorhuis!

't Oorhuis Zottegem, uw hoorcentrum by veranneman te Zottegem

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Hoorcentrum 't Oorhuis Zottegem.

Contact

Hoorcentrum 't Oorhuis Zottegem

Hoogstraat 39, 9620 Zottegem
  • Audioloog
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.30u, 13.00u-17.30u
Woensdag 09.00u-12.30u, 13.00u-17.30u
Donderdag 09.00u-12.30u
Vrijdag 09.00u-12.30u, 14.00u-17.30u
Zaterdag 09.00u-12.00u
Zondag Gesloten