Hoorcentrum 't Oorhuis Waregem

Hoorcentrum 't Oorhuis Waregem

Uw hoorcentrum te Waregem voor: vrijblijvend gehooradvies, gehoorbescherming, hoortoestellen & hoorhulpmiddelen.

080 09 01 55 (gratis nummer)

Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest (zonder medisch doel).

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Wij bekijken samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang de persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, …). Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors.

Doe de hoortest

Heeft u problemen om spraak te verstaan? Hoort u bepaalde geluiden niet meer zo goed? Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvende hoortest!

Waarom hoortoestellen een goed idee zijn

De hoortoestellen van tegenwoordig zijn nauwelijks nog te vergelijken met die van vroeger. Zowel de technologie als het uizicht kennen een grote verbetering. Ze zijn klein, stijlvol en discreet. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

  • u voelt zich minder geïsoleerd
  • u kunt beter communiceren
  • ze geven u meer vertrouwen en onafhankelijkheid
  • ze zorgen voor minder stress en depressiviteit

Video's

Primax-hoortechnologie 2017

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Hoorcentrum 't Oorhuis Waregem.

Contact

Hoorcentrum 't Oorhuis Waregem

Joannes Huyslaan 13, 8790 Waregem

Vestigingen

't Oorhuis Waregem
Joannes Huyslaan 13, 8790 Waregem
  • Audioloog
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
Maandag Gesloten
Dinsdag 9u-12.30u
Woensdag Gesloten
Donderdag 13u-17.30u
Vrijdag 9u-12.30u, 15.30u-17.30u
Zaterdag 9u-12u
Zondag Gesloten

Dinsdag in de namiddag op afspraak