Hoorcentrum 't Oorhuis Ieper

Hoorcentrum 't Oorhuis Ieper

Uw hoorcentrum in de buurt voor: Vrijblijvend gehooradvies, gehoorbescherming, zwemdoppen, hoortoestellen & hoorhulpmiddelen.

0800/90 155 (gratis nummer)

Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest (zonder medisch doel).

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Wij bekijken samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang depersoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, …). Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors. Ook kinderen en volwassenen die nood hebben aan bescherming tijdens het zwemmen kunnen we direct helpen.

't Oorhuis Ieper, uw hoorcentra by veranneman te Ieper

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Hoorcentrum 't Oorhuis Ieper.

Contact

Hoorcentrum 't Oorhuis Ieper

Elverdingestraat 71, 8900 Ieper

Vestigingen

't Oorhuis Ieper
Elverdingestraat 71, 8900 Ieper
't Oorhuis Passendale
Passendalestraat 82, 8980 Passendale
  • Audioloog
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.00u
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09.00u-12.30u, 13.00u-17.30u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Dinsdagvoormiddag en vrijdag is er iemand aanwezig in 't Oorhuis Ieper. Daar kan u met of zonder afspraak binnen springen. Op de andere dagen kan u op afspraak komen. U bent ook welkom in onze service punten bij Lien Optiek (Zonnebeke) en Optiekcenter Lemahieu (Langemark).