Hoorcentrum 't Oorhuis Dendermonde

Hoorcentrum 't Oorhuis Dendermonde

Uw hoorcentrum te Dendermonde: vrijblijvend gehooradvies - gehoorbescherming - hoortoestellen - hoorhulpmiddelen.

0800/90 155 (gratis nummer)

Wij bieden onderzoek, advies & begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest (zonder medisch doel).

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Wij bekijken samen wat het best bij u past. Wij hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang depersoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, …). Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors.

't Oorhuis Dendermonde, uw hoorcentrum by veranneman voor Dendermonde en Lebbeke.

Nieuws & activiteiten

Bon eindejaarsactie gehoorbescherming bij 't Oorhuis

Eindejaarsactie Met deze bon krijg je korting op:Kinderhoofdtelefoons 20€ ipv 25€ (Korting van 5€) Op maat gemaakte oordoppen: Industrie , Muziek, Schietsport, Motorsport en In -ears (Korting van 30€) Slaapdoppen (Korting van 10€)Wat moet je doen?Like us on facebook Print de...
lees meer
Bon eindejaarsactie gehoorbescherming bij 't Oorhuis
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Hoorcentrum 't Oorhuis Dendermonde.

Contact

Hoorcentrum 't Oorhuis Dendermonde

Brusselsestraat 118, 9200 Dendermonde
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum