Fotoalbums

Hoorcentrum 't Oorhuis Beveren

Uw hoorcentrum in de buurt voor: vrijblijvend gehooradvies, gehoorbescherming, hoortoestellen & hoorhulpmiddelen. 0800/90 155 (gratis nummer)

In hoorcentrum 't Oorhuis Beveren is iedereen welkom voor een informatief gesprek over hoortoestellen, gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen. Personen met of zonder gehoorproblemen kunnen bij ons terecht voor onderzoek, advies en begeleiding.

Wilt u weten hoe het met uw gehoor gesteld is? Aarzel dan niet en kom langs voor een gratis gehoortest (zonder medisch doel).

Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor? Met een voorschrift van de neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proefperiode gestart worden met hoortoestellen. Samen met u bekijken we het aanbod hoortoestellen en zoeken we naar de beste oplossing voor uw gehoorprobleem. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de fincanciële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt: bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, zwemmers,…. Ook de kleinsten onder ons worden niet vergeten: wij bieden kinderhoofdtelefoons aan in verschillende kleuren.

Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors.

't Oorhuis Beveren, uw hoorcentra by veranneman voor Sint-Niklaas en Beveren.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Hoorcentrum 't Oorhuis Beveren.

Contact

Hoorcentrum 't Oorhuis Beveren

Donkvijverstraat 13 bus 11, 9120 Beveren
  • Gehoorbescherming
  • Gehoorcentrum
  • Hoorcentra
  • Hoorcentrum
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.30u, 13.00u-16.30u
Woensdag Gesloten
Donderdag 09.00u-12.30u
Vrijdag 13.00u-16.30u
Zaterdag 09.00u-12.00u
Zondag Gesloten

Indien u liever een ander tijdstip wenst, kan u bellen voor een afspraak op het nummer 0475/75.08.75.