Hondenvoeding Silhouet

Uw hondenvoeding, voedings- en vachtadvies, hondenmassage te Geraardsbergen

Natuurvoedingswinkel te Ophasselt voor hond en kat

Voeding speelt, logischerwijze, een grote rol in de algemene gezondheid van je huisdieren. Ook bij honden en katten zien we alsmaar meer ‘welvaartsziektes’ opduiken, net zoals bij mensen. Met kanker en suikerziekte als grootste boosdoeners. Daarom kies ik voor natuurvoeding die het dichtst aansluit bij het natuurlijke dieet voor hen.

  • KVV (kant en klaar vers vlees)
  • Brokken met 80% vlees
  • Gestoomde voeding
  • Natuurlijke snacks

Puur natuur! Vlees is vlees, vis is vis en niet iets wat voor vlees en vis moet doorgaan. Deze voedingen zijn bereid met 100% natuurlijk ingrediënten, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en uiteraard zonder chemische bewaarmiddelen.

Voeding en vachtadvies op maat

Weet je niet goed of je pup of volwassen hond op de juiste voeding staat, is hij te dik of juist te mager, eet hij niet goed of heeft hij altijd honger, heeft hij regelmatig diarree, jeuk of zit je met je handen in de haren omdat je hond zoveel haren verlies of de vacht zit altijd in de klit of ziet er al een hele tijd dof uit? Wil je hierover een correct en uitgebreid advies op maat? Dit kan altijd op afspraak.

Natuurlijke behandelingen voor je hond

Shiatsu – acupressuur 
Specifieke problemen zoals hernia, rugpijn, heupproblemen, spijsverteringsproblemen, slechte vacht, spier- en gewrichtsproblemen, allergieën, stress, angst kunnen verholpen worden of geven een ondersteunde levenskwaliteit.

Anti – stress massage
Het exclusieve extraatje die je hond nodig heeft.

Bachbloesems
Het natuurlijke middel tegen mentale klachten voor hond en baasje.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!