The Doggy Shop

Speciaalzaak voor Lier in natuurvoeding voor hond & kat

Hondenspeciaalzaak

The Doggy Shop is een gezellige hondenspeciaalzaak gevestigd in Boechout (nabij Lier). The Doggy Shop is voornamelijk gespecialiseerd in vers vlees en natuurlijke brokken voor zowel hond en kat. Dankzij het ruime assortiment en de zeer grote voorraad aan vers vlees en brokken, hebben ze voor ieder wat wils. Zo goed als elke viervoeter kan verder geholpen worden bij The Doggy Shop.

Natuurvoeding hond en kat

Voeding is echter één van de belangrijkste factoren voor een gezonde en gelukkige hond. Heeft uw hond problemen met zijn huid, vacht, maag of darmen? Sukkelt uw hond met een allergie? De juiste voeding kan wonderen doen. Ook wanneer uw hond geen specifieke problemen heeft, zal hij baat hebben bij en genieten van voeding die thuis hoort bij zijn natuur.

Professioneel voedingsadvies op maat van uw hond

Bent u op zoek naar specifiek voedingsadvies voor uw hond? Kom dan gerust langs tijdens onze openingsuren en wij zullen u met goede raad bijstaan om mee een oplossing te vinden. Wij werken met een klantenkaartsysteem en hoeveelheidskortingen die geldig zijn in onze winkel te Boechout (nabij Lier).