Hondenschool PoHo

Uw positieve hondenschool met Clickertraining te Aalst

Hondenschool te Aalst (Hofstade) aangesloten bij KKUSH

Hondenschool PoHo in Aalst is aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus (KKUSH) onder nummer 1108.

Krijg een prima band met uw hond

Uw hond gehoorzaam maken, door middel van een positieve trainingsmethode, is onze taak. Actieve lessen, door deskundig opgeleide instructeurs, zorgen er voor dat u een prima band krijgt met uw hond.

Een doeltreffende aanpak

Vanuit de hondenschool willen we, als één communicerend team, zowel onderling als met de leden, onze missie realiseren door het respecteren van onze waarden en normen (respect voor geleider en hond tonen en verdienen; collegialiteit is de basis voor een ontspannen geest binnen onze hondenschool; professionaliteit is de fundering voor een doeltreffende aanpak).

Wij raden u aan vooral geduld te oefenen bij de training. Uiteraard doet uw hond vanaf de eerste les niet wat u van hem verlangt. U moet hem vooral de tijd geven te wennen aan onze school en aan de trainingen. Goede hulp is dat u tracht dagelijks met hem een 5-tal minuten intens bezig te zijn. Zo zal hij en ook u plezier krijgen in de trainingen. Daarenboven weten wij uit ervaring dat het in het begin vooral u is, als geleider, die veel moet leren. Gun uzelf dan ook de nodige tijd.

Wij wensen u alvast veel succes en plezier met uw viervoeter. Niks is aangenamer dan een gehoorzame en welopgevoede vriend.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE