Hondenkapsalon Doty's Toilettage

Uw hondentrimsalon aan huis regio De Panne

Een compleet katten- en hondentrimsalon aan huis in een straal van 15 km.

Welkom bij Doty's Toilettage, uw hondentrimsalon aan huis. We verzorgen zowel honden als katten. De beste zorgen voor de vacht van je trouwe hond?

Met aandacht en héél veel liefde

Heeft je hondje last van stress als hij naar het hondenkapsalon moet? Dan is Doty’s Toilettage de perfecte oplossing voor jouw trouwe viervoeter. Ik kom bij jou aan huis om de vacht van je hond tot in de puntjes te verzorgen. Kortharig of langharig, elk hondje geniet van een deugddoende verzorgingsbeurt, professioneel uitgevoerd met héél veel liefde.

Hét grote voordeel van een hondentrimsalon aan huis? Je hond wordt verzorgd in zijn eigen, vertrouwde omgeving. Dat maakt het aangenaam voor hem én voor u. Want u hoeft niet naar het hondenkapsalon te hollen op momenten dat het niet past. Ik kom naar je toe en bied je hondje de beste verzorging tegen eerlijke prijzen.

Vachtverzorgingstechnieken

  • Kammen
  • Borstelen
  • Wassen
  • Knippen
  • Scheren
  • Handmatig trimmen

Ik gebruik enkel verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die onschadelijk zijn voor de vacht en huid van je hondje. Zo kan je trouwe vriend écht zorgeloos genieten van een heerlijke verwenbeurt. Elk vacht- en huidtype wordt apart bekeken. Een aanpak op maat is immers essentieel om het mooiste resultaat te bekomen.

Ook op locatie

Je vindt me op donderdag, vrijdag en zaterdag bij Snoef te Koksijde. Je kan altijd een afspraak maken om je hond hier te laten verzorgen. De expert voor het scheren, wassen en borstelen van je hond.

Par la présènte, nous souhaiterions aider nos clients Français à soignier leur chat ou chien dans notre salon de toilettage à Koksijde, chez Snoef.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!