Hondenkapsalon Bij Jeube

Uw hondenkapsalon te Kortenberg voor grote & kleine honden

Hondentrimsalon voor alle rassen

Hallo iedereen, ik ben Carine, moeder van 3 kinderen en 58 jaar. 15 jaar geleden begon ik aan de opleiding hondenkapper en 12 jaar geleden begon ik mijn eigen hondenkapsalon in Kortenberg (Vlaams-Brabant). Ik hou enorm veel van dieren. Ik wil dat de dieren zich goed voelen bij mij. Daarom zal ik altijd op een rustige manier met de hond omgaan. Aangezien ik het goed gevoel van de hond zo belangrijk vind ben ik na 12 jaar terug aan het studeren. Ik doe nu een opleiding voor honden therapeut. Mezelf beschrijven vind ik moeilijk. Daarom heb ik aan mijn klanten gevraagd om het voor mij te doen:

"Een groot hart voor dieren groot en klein, ook voor de medemens (ik vergeet nooit dat je me met m'n mama van ST. RAF naar Gasthuisberg hebt gebracht jaren geleden)."

"Tu es une personne avec un cœur en or et beaucoup d'empathie pour tout ce qui a 2 ,4 ou pas de pattes ou de jambes. Tu ne penses pas assez a toi et fait passer bien souvent le bien être des autres avant le tiens. C'est pour ces qualités là que je t'adores."

Bedankt om mijn website te bezoeken en hopelijk tot later. Bekijk hier alvast onze prijslijst. Groetjes Carine