Hondenhotel Happy Lobo te Bekkevoort ontvangt uw viervoeter met open armen!


Vertrek gerust op vakantie en breng uw viervoeter naar ons te Bekkevoort

Hondenhotel Bekkevoort

Wij zijn passievolle ondernemer met een groot hart voor dieren. Daarom beslisten wij een hondenhotel op te richten in Bekkevoort. Tegen voordelige prijzen en zelfs zonder het maken van een afspraak (tussen 14u en 18u) kunt u uw viervoeter bij ons te Bekkevoort binnenbrengen voor een korte of lange periode. Tijdens uw afwezigheid zorgen wij ervoor dat uw favoriet huisdier de beste verzorging krijgt. Alle rassen zijn welkom! De honden worden tot wel vijf keer per dag uitgelaten in een ontspannen atmosfeer.

LEES VERDER

Ontdek zelf de super klantvriendelijke prijzen van onze hondenverblijf

Hondenverblijf Bekkevoort

Wij maken een verschil tussen kleine honden, grote honden en loopse teven in onze prijsklassen van ons hondenverblijf Happy Lobo te Bekkevoort. Dit omdat er natuurlijk een ruim verschil is naar verzorging en voeding toe. Wij vragen een voorschot van 50% bij de reservatie, de rest is te betalen als u de hond komt brengen. Wij staan steeds in direct contact met een dierenarts. Dus ook dieren die eventueel verzorging nodig hebben of ziek zijn kunnen bij ons steeds rekenen op de beste zorgen.

BEKIJK DE PRIJSLIJST

Bekijk onze praktische info en algemene voorwaarden

Bekkevoort Hondenhotel

Een aangenaam verblijf is voor ons prioriteit, zodat u als baasje steeds met een gerust hart uw lievelingsdier kan achterlaten bij ons te Bekkevoort. Om een aangenaam verblijf te garanderen zijn er een paar algemene voorwaarden die gelden in ons hondenhotel voor alle gasten. Gelieve deze eerst eens rustig na te lezen alvorens een afspraak te maken of langs te komen. De praktische info en voorwaarden gelezen? Reserveer meteen uw plaatsje!

VOORWAARDEN

Vragen of opmerkingen die van belang zijn? Vul zeker ons contactformulier in of bel ons!