Fotoalbums

HomeClinic Renata Pirc

Thuiszorg op maat te Maasmechelen

Het Team van HomeClinic Renata Pirc in Maasmechelen (nabij Dilsen-Stokkem) biedt een oplossing wanneer u, voor een korte of lange periode, beroep dient te doen op verpleegkundige verzorging. Voor de mensen die aangesloten zijn bij een ziekenfonds is deze verzorging daarenboven kosteloos. Wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met uzelf wassen en/of aankleden kunnen onze verpleegkundigen u daarbij helpen. Hiervoor heeft u zelfs geen doktersvoorschrift nodig. Ons team van gekwalificeerde verpleegsters kan U uiteraard ook bijstaan bij de verpleegkundige handelingen waarvoor wel een doktersvoorschrift nodig is.

De meest voorkomende zijn inspuitingen, bloednames en wondverzorgingen maar ook voor de meer gespecialiseerde behandelingen zoals o.a incontinentiezorg, diabetes begeleiding en toedienen van chemotherapie, bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze persoonlijke & individuele aanpak kan de keuze voor thuisverpleging HomeClinic Renata Pirc soms een alternatief zijn voor opname in een rust - of ziekenhuis en kan de patiënt in zijn vertrouwde omgeving blijven.

Ons team kan instaan voor: Wassen, aankleden en uitkleden en in bed leggen, inspuitingen, wondverzorging, bloednames, incontinentiezorg, blaasspoeling, stomaverzorging, diabetes begeleiding, compressietherapie, toedienen van chemotherapie, plaatsen van en toezicht houden op intraveneuse en subcutane perfusie, port-a-cathspoeling, toediening parenterale voeding, .....

Uitleendienst: Krukken, loophulp, Aerosol toestel

Wij werken voor alle mutualiteiten.

HomeClinic, uw verpleging aan huis - thuiszorg - thuisverpleging voor Dilsen-Stokkem en Maasmechelen.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor HomeClinic Renata Pirc.

Contact

HomeClinic Renata Pirc

Gouverneur H. Verwilghenlaan 52, 3630 Maasmechelen
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis
T089 77 19 10
F089 77 19 22
M0478 48 05 44

Open 24/24 en 7/7