Hoeveslagerij Zottegem

 

In de schaduw van de watertoren te Sint-Lievens-Esse, ligt onze hoeve "Hoeveslagerij Daem-Lambert" waar we met veel liefde ons eigen rundsvlees kweken. 15 jaar geleden begonnen we met het versnijden van ons eigen runderen. We startten met het verkopen van pakketten. Door de stijgende vraag zijn we overgestapt naar een nieuw systeem. Hierbij wordt het vlees verwerkt, verpakt en onmiddellijk diepgevroren. Op die manier kunnen we ook een groter assortiment aanbieden.

Bij de verwerking wordt geen gebruik gemaakt van chemische kleur- en bewaarmiddelen. Het vlees wordt vacuüm verpakt en gaat dan in de snelvriezer. De voordelen hiervan zijn dat de versheid optimaal blijft behouden doordat er geen zuurstof bij kan. Ook blijven smaak, kleur en structuur zo beter behouden.

Wij bieden ook kippenvlees en varkensvlees aan. Hiervoor werken wij samen met twee andere bedrijven. De verwerking van het vlees gebeurt op dezelfde manier.

Hoeveslagerij Zottegem

Verder in ons assortiment

 
  • Maandelijks voordeelpakket: de ideale manier om met de verschillende vleessoorten kennis te maken
  • Elke zondagvoormiddag kip aan ’t spit: kip, billen, ribben… te verkrijgen
  • Charcuterie: préparé, gehakt, verschillende soorten hesp, salami, salades en nog veel meer lekkere vleeswaren
  • Brood en banket: verschillende broodsoorten, koffiekoeken, gebakjes…
  • Belegde broodjes: er is keuze uit broodjes met vlees, kaas, vis, kip… En er zijn ook warme panini’s te verkrijgen
  • Receptiebroodjes: voor al uw feestjes, vergaderingen en andere gelegenheden
  • Dagschotels: ideaal als u geen zin hebt om te koken. Er zijn schotels om op te warmen met vis of vlees in combinatie met puree of patatjes, macaroni, spaghetti… Ook koude dagschotels te verkrijgen met vlees of vis of verschillende soorten pasta’s

In onze winkel is ook een gezellig eetzaaltje voorzien. Ideaal voor het nuttigen van een dagschotel, een broodje of te genieten van een tas koffie met een gebakje. Klik hier om ons volledig assortiment te bekijken.

CONTACTEER ONS