Het Vaarthof bio- en boederijwinkel

Uw bio- en boerderijwinkel te Schoten voor asperges, melk, groenten en fruit

Bio- en boederijwinkel Schoten

Lekker, mooi, gezond en met eerbied voor de natuur. Zo proberen wij te werken met het land dat wij mogen bewerken. Het startte met asperges, maar ondertussen is ons teeltplan al verder gevorderd en proberen we graag nog andere teelten uit waar het mogelijk is.

Hoewel de asperges onze hoofdteelt blijven, telen we ook kerstbomen, bonen, pompoenen, zonnebloemen, aardappelen, gras-klaver, spelt, spruiten, kleinfruit, .... Waarheen onze interesse ons maar brengt. We werken daarbij graag samen met bioforum en met andere landbouwers waar het kan. Niets zo leuk om van elkaar te leren.

Zo komen er ook producten van andere collega's bij ons terecht! U kan groenten- en fruitmanden van Marc en Lea bij ons bestellen en afhalen, we verdelen ook zuivelproducten van De Ploeg, sinds kort zijn er ook vleespakketten van de Steenovens,... Kortom, we proberen een volledig gamma aan te bieden. U bestelt bij ons of bij onze partners, wij pikken het op en U haalt alles bij ons op!

Brunimat melkautomaten

Wij zijn ook verdelers van Brunimat melkautomaten. Een eerlijke melkprijs op uw eigen bedrijf, klanten die uw produkt elk moment van de dag kunnen kopen, korte-keten verkoop, verse rauwe melk kunnen aanbieden,.... Allemaal redenen om een melkautomaat te plaatsen. Contacteer ons gerust en wij zoeken met U naar een passende oplossing!

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!