Schoonheidssalon Vilvoorde

Het Schoonheidshuisje

Uw schoonheidssalon en schoonsspecialiste te Vilvoorde

Bij 'Het Schoonheidshuisje' in Vilvoorde (Houtem) bent u aan het juiste adres om volledig tot rust te komen met de perfecte lichaamsontspanning en gezichtsontspanning. Sarah is uw ervaren schoonheidspecialiste in kwaliteitsvolle gelaatsproducten en lichaamsproducten.

Behandelingen

Van grondige gelaatsverzorgingen tot ontharingen, scrubs, manicure en pedicure. We hebben steeds een ruime keuze aan behandelingen. Ervaar nu zelf een moment van ontspanning en beauty in ons schoonheidsinstituut te Vilvoorde.

Verkoop schoonheidsproducten

U kan bij Sarah in Vilvoorde terecht voor de aankoop van kwaliteitsvolle gelaatsproducten en lichaamsproducten. We hebben verschillende lijnen in het aanbod om zo voor iedere huid een oplossing te bieden. Genieten van het moment in het schoonheidssalon of producten aankopen voor een relax-uurtje thuis. In Het Schoonheidshuisje is er voor ieder wat want zowel man als vrouw is welkom voor een deugddoende behandeling.

Producten

We werken enkel met gerenommeerde merken zoals de producten van Jericho, Forever living Products en Charme d'orient. Dit om u het rustgevende moment nog beter te laten beleven. Laat u onderdompelen in een zee van rust en krijg er een verzorgde huid en nagels voor terug. We geven we u al het goede van de Dode Zee, arganolie en aloe vera. Zuiver, vrij van parabenen en een hoge concentratie aan mineralen zorgt voor een hydraterende, voedende en doorbloeding-stimulererende behandeling.

Voor een gedetaileerde prijslijst klikt u hier. Ook hebben wij heel wat arangementen deze vindt u hier.

Contacteer ons PRIJSLIJST