Over ons

Een passie voor koffie en thee

Beste klant, op 18 november 2016 hebben wij een speciaalzaak opgericht in koffiebonen en verse thee. Omdat wij zo gepassioneerd zijn in koffie en thee zijn wij eerst gestart met een webshop onder de naam 'Het koffieboontje'.

Al snel hadden wij door dat het niet alleen bij een webshop zou blijven. Op 4 maart 2017 was het tijd om onze tweede droom te vervullen, namelijk het openen van ons winkeltje 'Het koffieboontje'. Dit winkeltje is gelegen op de Liersesteenweg 283a te Begijnendijk (bij Aarschot).

Het is een tof winkeltje waarin je alles terug vind als echte koffiegenieter en theedrinker, enig in zijn soort in deze regio.

Divers assortiment koffiebonen van topkwaliteit

Bij 'Het koffieboontje' vind u meer dan 20 soorten koffiebonen van topkwaliteit uit vele verschillende werelddelen. De koffiebonen zijn samen met onze gespecialiseerde koffiebrander uitgekozen en behoren tot de beste ter wereld. Wij zijn heel trots dat wij een koffiebrander hebben die een klein familiaal bedrijfje heeft die ons nog garant kan staan voor koffie die enkel van een hoog niveau is, met liefde en veel zorg gebranden.

Kom eens langs in ons winkeltje bij Aarschot

Ook onze losse thee is zeker het proeven waard, zo bieden wij onze klanten meer dan 25 verschillende soorten thee aan. Witte thee, rooibosthee, groene thee, kruidenthee, zwarte thee, vruchtenthee, geen enkel thee is bij ons vergeten. Wilt u een mooi kado kopen voor uw geliefde? Dan kan u steeds bij ons terecht. Zo maken wij koffie of thee manden per thema en naar uw keuze van budget.

Bent u een echte koffie of thee drinker? Wil je zeker zijn van kwaliteit en kan je daarbij nog eens kiezen uit een ruime keuze? Breng ons dan zeker een bezoek in ons winkeltje en ontdek ons ruim aanbod. U kan steeds eerst koffie of thee proeven vooraleer u uw keuze maakt. Wij ontvangen u steeds met de glimlach.

Vriendelijke groeten,
Siggy en Kris