Mobile Glass Service

Vervangen autoruiten en herstellen autoruiten regio Hasselt & Herentals

Wij herstellen en vervangen uw autoruit

De enige hersteller die echt MOBIEL is... Bij u thuis of op het werk, u hoeft dus geen tijd meer te verliezen voor de herstelling of plaatsing van een nieuwe autoruit. Plaatsing en herstelling van autoruiten gebeurt trouwens door het hele land. Maar u kan ook bij ons terecht in het atelier te Hasselt.

AUTORUIT VERVANGEN

Wij vervangen alle ruiten bij u thuis, op het werk of in eigen atelier. Onze professionals vervangen op +/- 1 uur tijd uw kapotte ruit.

HERSTELLEN VAN EEN AUTORUIT

Als de schade aan de voorruit kleiner is dan 2,6 cm kan deze herstelt worden. Zo hoeft de voorruit niet vervangen te worden.

GLAS OP MAAT

Wij snijden elk type glas precies op de passende maat zowel voor auto’s, vrachtwagens als landbouwvoertuigen. Ruiten tinten gebeurd ook in eigen atelier.

ERKEND BIJ UW VERZEKERING

Als erkend glasbreukhersteller zorgen wij niet alleen voor de ruitreparatie of vervanging maar doen ook de financiële afhandeling met jouw lease- of verzekeringsmaatschappij.

ERKEND DOOR DE VERZEKERING- EN LEASINGMAASTSCHAPPIJEN

Voor een ruit van een oldtimer te vinden is het niet altijd even gemakkelijk, bij het vinden van de correcte ruit zullen wij met alle respect voor de wagen deze ruit ook zorgvuldig plaatsen.

GARANTIES

Bij zowel ruitreparatie als -vervanging heb je bij ons altijd 1 jaar garantie. Wij gebruiken materialen met Europees label én dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Een europees label voor alle ruiten

Al onze ruiten hebben dezelfde kwaliteit en specificaties als het origineel, met een Europees label.

Handige tips

Hieronder kan u enkele van onze veel gestelde vragen terugvinden (FAQ):

» Wanneer kan een herstelling nog gebeuren?
Een herstelling van een autoruit kan gebeuren wanneer de beschadiging volledig bedekt kan worden door een stuk van € 2... Indien de beschadiging zich onmiddellijk in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt raden wij aan de ruit te vervangen.

» Hoe lang duurt een herstelling?
Hoe lang moet ik mijn wagen missen? In de meeste gevallen wordt een herstelling uitgevoerd tijdens u aan het werk bent of bij u thuis. De herstelling wordt ter plaatse uitgevoerdt, dus zodra men klaar is kan je onmiddellijk de auto opnieuw gebruiken. Vaak kan de herstelling de dag van uw melding van glasschade nog uitgevoerd worden.

» Mag ik wettelijk wel getinte ruiten plaatsen?
Ja je mag getinte ruiten hebben achter de bestuurder en achter de passagier. En je mag een zonneband op de voorruit hebben. Naar gelang de hoogte van je zonneklep.

» Extra info over een ruit.
Vele mensen denken dat ruiten van het orginele merk beter zijn. Niet waar! De ruiten zonder het orginele loge van het automerk komen allemaal uit de dezelfde Europese fabrieken waardoor ze dezelfde kwaliteit hebben.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!