Hermos Transport

 TRANSPORT OP MAAT

Bij Hermos Transport bent u geen nummer. De persoonlijke aanpak, de vrouwelijke touch en de korte communicatielijnen maken van Hermos Transport de ideale partner voor relaties op lange termijn. Carglass® en Brouwerijen Alken Maes weten dat al jaren.

Jos en Frieda Hermans startten in 1983 de eenmanszaak Hermos Transport. Vijf jaar geleden nam dochter Ina het bedrijf samen met haar echtgenoot Patrick Lenaers over. “We groeien met kleine maar weldoordachte stappen tot een gezonde KMO maar behouden wel het familiale aspect. Inmiddels hebben we 57 Nederlandstalige medewerkers in dienst. Onze vloot? Zo’n 45 trekkers en een 50-tal getrokken voertuigen”, legt Ina Hermans uit. “We bedienen voornamelijk lokale klanten maar rijden zowel nationaal als internationaal.”

Vaste chauffeurs
Het succes van Hermos Transport? De langdurige partnerships met klanten. “We stemmen onze voertuigen af op de noden van onze klanten. Bovendien proberen we telkens de toegevoegde waarde te zoeken. Vaste klanten hebben ook een vaste chauffeur. Die leert na een tijdje de bedrijfsflow kennen en dat zorgt voor een optimale wisselwerking. Van zulke win-winsituaties wordt iedereen beter”, zegt Ina Hermans. “En om de efficiëntie te maximaliseren, automatiseren we vandaag alle interne processen. Op die manier kunnen we in de toekomst nog sneller schakelen.”.

Bij Hermos Transport te Diepenbeek.

 

Hermos Transport

  • Transport
Muggenbergstraat 4, 3590 Diepenbeek
T011 35 19 25
F011 35 19 26