Henpo Car Design

Carrosseriebedrijf Jabbeke

Carrosseriebedrijf Henpo Car Design te Jabbeke is gespecialiseerd in oldtimer restauratie, custom cars en herstellingen van originele wagens. Bij ons kunt u terecht voor werkelijk alle carrosseriewerkzaamheden. Van een licht beschadigde bumper herlakken tot zware schade na ongeval herstellen, op onze vakkennis kunt u vertrouwen!

Regelmatig ga ik cursussen volgen om mij bij te scholen. Zo heb ik in 2013 een cursus gevolgd metalshaping met de bekende Amerikaan Ron Covell. Mijn passie voor wagens en tunen is begonnen op mijn 18de. Door mijn eigen wagen compleet zelf aan te passen, is mijn passie alleen maar blijven groeien. Ik heb veel ervaring opgedaan in andere carrosseriebedrijven vooraleer ik op mijn eigen ben begonnen.

Henpo Car Design kan u verder helpen met polyester, epoxy, mallenbouw, onderdelen na maken, carbon, plastiek, plastieklassen, metaal, metalshaping, schilderwerken en special painting. Ook kunnen wij koper lassen met halfautomaat zodat er minder vervorming is op het plaatmateriaal, de lassen roesten ook niet aan de binnenzijde van de plaat waar je meestal niet meer aan kan.

Wat niet meer te verkrijgen is maken we gewoon opnieuw. Met vele gespecialiseerde tools is geen enkel werkje ons te moeilijk. In 2015 heb ik de tuning een beetje afgebouwd en meer gefocust op de oldtimers en custom cars. Onze ervaring met vele materialen en het zeer zindelijk afwerken zetten wij voort in uw oldtimer. De foto's van de vele werken spreken voor zich.

CONTACTEER ONS

Carrosseriebedrijf Henpo Car Design te Jabbeke Carrosseriebedrijf Henpo Car Design te JabbekeOldtimer restauratie JabbekeOldtimer restauratie JabbekeCustom cars JabbekeCarrosserie herstellingen Jabbeke