Hairstudio Luc te Alken

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke pruik volgens de laatste nieuwe haarmode, bent u bij Hairstudio Luc, uw pruikenspecialist gevestigd te Alken bij Hasselt en Sint-Truiden, aan het juiste adres. Zaakvoerder Luc Cosemans is een echte specialist in het maken van natuurlijk ogende pruiken en dit in alle soorten en maten voor zowel dames als heren. Hij gaat daarbij uit van de persoonlijke wensen van de klant. U kunt terecht in onze rustige salon te Alken maar alleen op afspraak, zodat uw privacy steeds gewaarborgd is.

Echt haar

Wij bieden de mogelijkheid aan dames en heren om een pruik van echt haar aan te laten meten. Echt haar biedt een heel natuurlijke look waardoor u zich steeds op uw gemak voelt en u rustig overal kunt begeven, zonder zorgen. Echt haar kan wel verkleuren tenzij U dagelijks UV-filter lotion gebruikt.

 

LEES VERDER

Synthetisch haar

U kunt bij Hairstudio Luc te Alken ook terecht voor pruiken van synthetisch haar. Met dit haar behoudt u een natuurlijke prachtige uitstraling, terwijl uw haar zeer onderhoudsarm is. Synthetisch haar heeft als groot voordeel dat het niet verkleurt en de vorm behouden blijft zolang u het niet te heet wast.

 

LEES VERDER

Cyber Hair

Cyber Hair bevat een speciale synthetische vezel die helemaal niet verkleurt en die kan bijgewerkt worden op een lage temperatuur. Het voordeel van Cyber Hair is, dat het zowel eenharig als tweeharig kan ingeknoopt worden. Bovendien is het ook mogelijk om krullen aan te brengen. Cyber Hair is alsook zeer gemakkelijk te onderhouden.

 

LEES VERDER

Premium Plus

Premium Plus is een nieuwe synthetische vezel die onze toekomst vormt in de haarpruiken sector. Zoals echt haar kan Premium Plus tot op een bepaalde temperatuur met de haardroger gedroogd worden. Ook andere instrumenten kunnen worden toegepast op Premium Plus-haarstukken. Premium Plus voelt precies hetzelfde als echt haar.

 

Lees verder

Vital Hair, zo echt als natuurlijk haar!

Vital Hair ontketent een revolutie in de haarindustrie, voor het eerst in de haargeschiedenis is men erin geslaagd een vezel te ontwikkelen die de eigenschappen bezit van natuurlijk haar met de voordelen van synthetisch haar. Niet alleen ziet de vezel er natuurlijk uit, hij voelt ook natuurlijk aan! U kunt de haren wassen, drogen en naar wens in model brengen. De vezel blijft bovendien perfect in model, is kleurvast en licht om dragen.

Ontdek en beleef vital hair! The new generation of hair!

 

Lees verder