Hairstudio J&J

Uw kapsalon, kapster, kapper te Aalter

Haarmode & haartrends Aalter

Hairstudio J&J in Ursel is een kapsalon waar je je in een familiale sfeer onmiddellijk thuis voelt en tegelijk een geslaagde voor en na beleeft. Tevreden klanten stappen bij mij stralend buiten.

Van een knipbeurt tot een fris kleurtje op haar én gelish nagels

Kort of lang haar, hier kan je je haar laten wassen, knippen, brushen, voor hairextensions, highlights, downlights en opsteekkapsels, … kapsels die recht uit de boekjes lijken te komen. Maar ook als je snakt naar verzorgde nagels hoef je niet langer met je handen in het haar te zitten. Bij Hairstudio J&J kan je supermooie gelish nagels laten zetten.

100% persoonlijke service

Alle kapsels en nagels worden verzorgd door mij, een zelfwerkende en gepassioneerde zaakvoerster boordevol ervaring en een luisterend oor. Juist omdat ik alleen in mijn kapsalon sta, geniet je van een ongedwongen en relaxte service en heb je keer op keer dezelfde kapster die je haar mooi maakt terwijl je van een drankje geniet.

Trendsetter met Joico en Jean paul mynè

Ik ben thuis in alle nieuwe haarproducten en trends. Voor elk haartype heb ik de juiste kwaliteitsproducten in huis, zoals plantaardige verzorging tegen haaruitval. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan bij Hairstudio J&J terecht voor de laatste nieuwe haarmode: Joico InstaTint met een pop of color of een prachtige Joico balayage met blond en caramel bijvoorbeeld.

Ook met Jean Paul Mynè producten haal ik schitterende lokken tevoorschijn. Keratine Gold transformeert je pluizig, onhandelbaar haar in mooi, glanzend en gezond haar. Of ontdek de revolutionaire Navitas Organic Touch. Kleur je haar met de verzorgende shampoo en masker met een nabehandeling voor thuis, verkrijgbaar in 12 spetterende kleuren: Blueberry, Sesame, Curry, Cinnamon, Tumeric, Grey Pepper, Paprika, Sumac, Carob, Poppy seeds, Cumin en Milk.

Altijd welkom na afspraak

Ik werk het liefst op afspraak. Zo kan ik alle tijd aan je frisse coupe of nagels besteden. Bel dus gerust naar Hairstudio J&J te Aalter voor een nieuwe look!

AFSPRAAK MAKEN