Hairstudio Ilse

Uw kapsalon, haarstudio te Aalst voor dames, heren en kinderen

KAPSALON AALST

Op zoek naar een kapper in de omgeving van Aalst? Maak dan een afspraak bij Hairstudio Ilse in Erembodegem.

DAMES, HEREN EN KINDEREN

Ilse De Neef runt intussen al meer dan 25 jaar met veel passie Hairstudio Ilse. Ik werk enkel op afspraak op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. U mag rekenen op een stipte service aan een correcte prijs. In mijn kapsalon zijn dames, heren en kinderen welkom voor dé perfecte snit. Tijdens een gezellige babbel krijgt u de coupe waarvan u droomt. Bent u op zoek naar een nieuwe look? Dan vindt u die gegarandeerd bij Hairstudio Ilse!

KWALITEITS HAARPRODUCTEN

Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik perfect wat uw haar nodig heeft om het gezond te houden. Ik werk met betrouwbare en voedende haarproducten van Nashi Argan en Goldwell Dualsenses en kies voor de verzorging die bij uw haartype past. Wil u een feestelijke coupe? Een aparte haarsnit of een klassieker model? Dan zorg ik daar graag voor. Op basis van uw wensen en rekening houdend met uw specifieke haarlijn werk ik het model uit dat u voor ogen hebt.

THINK PINK MET HAIRSTUDIO ILSE

Hairstudio Ilse neemt deel aan de actie Think Pink regio Aalst. Think Pink is een prachtig initiatief waarbij zoveel mogelijk mannen en vrouwen hun haar laten groeien om er nadien minstens 30 cm van te laten knippen en weg te schenken. Dit om mensen te helpen met borstkanker die hun haar verliezen door de behandeling. Ik ‘geef om haar’ en neem actief aan deze actie deel. Bel nu voor meer inlichtingen of maak een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!