Gyprocwerken Van Criekingen

Uw schrijnwerken voor Aarschot, Tielt-Winge en omstreken

Van Criekingen Tommy uit Tielt-Winge voert als zelfstandig bedrijfsleider al uw werkzaamheden zélf uit. Hij is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de werken en stapt pas buiten wanneer u helemaal tevreden bent. Met meer dan 20 jaar ervaring en beschikken we over een eigen atelier en machinepark, waar kasten, keukens en andere interieurprojecten gerealiseerd worden.

Een optimale beheersing van het productieproces en een grote flexibiliteit. Alles resulteert in een vakkundige en efficiënte realisatie. Bovendien wordt grote aandacht besteed aan de kwaliteit en diversiteit van het materiaal evenals de perfecte afwerking. Dit met respect voor timing & budget.

Een greep uit onze werkzaamheden: ramen, deuren, parketvloeren, bankirai, terrassen, plafonds, woon-, winkel-, kantoorinrichting, zolders, inbouwkasten, dressings en interieurinrichting.

Binnenschrijnwerk: u wilt geen standaardmeubels, maar maatwerk? Daarvoor bent u bij schrijnwerkerij Van Criekingen in Tielt-Winge maar ook in Aarschot aan het juiste adres. Eén stuk, zoals een kleerkast voor onder uw hellend dak? Of een volledige ruimte, zoals een badkamer, keuken of inloopkast? Samen met u bekijken wij de mogelijkheden binnen uw budget.

Buitenschrijnwerk: het eerste wat buren, bezoekers en voorbijgangers zien? De ramen en deuren van uw pand. Maak meteen een goede indruk. Bekijk hier alvast enkele realisaties.

Gyprocwerken: gipsplaten zijn een duurzaam en veilig materiaal. Met gipsplaten (gyproc) hebt u in een mum van tijd voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds. U vermijdt gemetsel (met bijbehorende cementbrokken) in uw pand. U kunt uw gipsplaat meteen schilderen of behangen. Gipsplaten zijn brandveilig omdat ze bestaan uit chemisch verbonden kristalwater dat verdampt bij verhitting. Zo blijft de temperatuur van uw platen constant en gaan ze niet in vlammen op.

Nieuwbouw of renovatie in de regio Tielt-Winge of Aarschot, een eigen ontwerp of wenst u een voorstel van ons? Alles is mogelijk. U kan hiervoor vrijblijvend contact opnemen voor een gratis prijsofferte.

Contacteer ons

Binnenschrijnwerk

Kasten
Keukens
Dressingkasten
Bibliotheekkasten
TV meubel
Binnendeuren
Badkamermeubels
Haardmeubels
Bureelinrichting
Afwerken zolderruimtes
Parket en laminaatvloeren

Buitenschrijnwerk

Plaatsing ramen & deuren in aluminium/pvc
Gevelbekleding
Plaatsen van sidings
Plaatsen houten terrassen

Gyprocwerken

Een afschuwelijke schouw verbergen
Isolatiemateriaal verstoppen
Van zolder naar woonruimte, slaapruimte
Een haard inbouwen
Grote kamers omtoveren tot twee ruimtes.