Gyprocwerken QualiGyp

Bezettingswerken, isolatiewerken, gyprocwerken, wanden, plafonds & zolderafwerking te Lier

Van idee naar plan tot oplossing

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren? Dan bent u op de juiste plaats als u graag wordt bijgestaan door mensen die dag in dag uit met deze werken bezig zijn. Wij helpen mee aan uw droomhuis. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap aan een eerlijke prijs. U kan ons contacteren voor alle bezettingswerken, isolatiewerken, gyprocwerken, wanden, plafonds & zolderafwerking in Lier en omgeving.

Ervaring

QualiGyp heeft twintig jaar ervaring en vakmanschap in gyproc. Wij leveren uitstekende kwaliteit bij het plaatsen en afwerken van gyproc gipskartonplaten en altijd tegen een eerlijke prijs.

Totaalaanpak

Gyproc is voor uiteenlopende toepassingen, zoals het plaatsen van scheidingswanden en de afwerking van muren en plafonds, maar ook creatieve oplossingen zoals bogen, ronde muren of trapvormige koofconstructies.

Expertise

Door onze jarenlange ervaring als gyproc plaatser, kennen de toepassingen voor ons geen geheimen meer. Wij zijn u dan ook graag van dienst met een gratis uitgebreid advies over welke producten en systemen het beste passen bij uw wensen en situatie.