Fotoalbums

Guy Brouwers

Uw houtspecialist te Tessenderlo.

Bent u op zoek naar de betere houthandel?

Dan zit u gebeiteld bij Guy Brouwers te Tessenderlo in Limburg.

Als houthandel bieden wij alle soorten daktimmerhout en schrijnwerkerijhout, met onder meer een ruime keuze aan uiteenlopende houtsoorten, zoals meranti, eik, afzelia, bilinga, vurenhout, grenen, belian, bankirai, afrormosia, koto, lariks, azobe, beuk, red cedar, padoek, sipo en merbau.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor diverse afwerkingsmaterialen voor het hele huis, met een aanbod dakbedekking (Pannen van eternit en vcr), onderdakmaterialen, verschillende soorten houtplaten (multiplexplaten, fineerplaten, mdf, spaanderplaten, trespa en vanca, spano), laminaatvloeren (van berry floor, balterio, lamett, en decor floor), massieve en samengestelde vloerdelen van o.a. parq'avenue, lalegno, g-wa, berry, lamett, thys, europlac. muurpanelen, lambriseringen, plafondpanelen (van maestro, hdm, imberty, panidur), foliedeuren en foliepanelen (van emo en folie design).

Bovendien zijn wij ook al jaren bekend als deurenfabrikant. onze toppers zijn de massieve deuren van eigen fabrikaat, perfect op maat gemaakt, in verschillende modellen.
verder zijn wij ook verdeler van de binnendeuren (lakdeuren, designdeuren, deuren massieve eik, enzovoort) van de gerenommeerde merken thys (group thys), breen, de coene, skantrae, frabeldoors, finidoors, unilux, trendline, serem, shapeline, masonite enz.. De binnendeuren worden steeds pasklaar geleverd. bij ons vindt u ook een ruime keuze aan deurbeslag, merken zoals o.a. giara, frascio, quincalux, hdd, luxma, valli valli.

En... sinds kort bieden wij ook een nieuw uniek product aan: kant en klare voorgevormde afsluitingen voor paardenweiden en paddocks!

Deze omheiningen zijn voorgevormd, en daardoor zeer snel te plaatsen. daarbij zijn ze ook zéér interessant qua prijs! het systeem, dat door ons atelier zelf werd ontwikkeld voor paardenkwekerijen en maneges, blijkt op basis van de recente aanvragen te beantwoorden aan een grote behoefte. wij geven u graag meer bijzonderheden over de toepassingsmogelijkheden.

Guy brouwers heeft in de loop der jaren een stevige reputatie van vakmanschap en kwaliteit opgebouwd.

Maatwerk, snel te plaatsen en zéér interessante prijzen! vraag snel meer info over de toepassingsmogelijkheden. laat een vrijblijvende offerte maken!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Guy Brouwers.

Contact

Guy Brouwers

Ambachtstraat 17, 3980 Tessenderlo
  • Afwerkingsmaterialen
  • Deuren
  • Deurenfabrikant
  • Doe-het-zelf
  • Gevelbekleding
  • Houthandel
  • Poorten
T013 66 19 32
F013 67 22 36
Ond. nr.0436.154.461
Maandag 09.00u-17.00u
Dinsdag 09.00u-17.00u
Woensdag 09.00u-17.00u
Donderdag 09.00u-17.00u
Vrijdag 09.00u-17.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten