Groep Van Heyst & Fredrix

Uw expert in verzekeringen, kredieten, leningen en autoleningen te Wijnegem

Waarom u zou kiezen voor Groep Van Heyst & Fredrix?

Uw verzekeringsmakelaar is in de eerste plaats een vertrouwenspersoon. Het gaat tenslotte toch over uw huis, auto, bezittingen. Hij weet als geen ander hoe u moet verzekerd zijn om bij tegenslag toch op een correcte manier bijstand te krijgen en vergoed te worden.

  • Altijd bereikbaar
  • Transparante en duidelijke afspraken
  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijke service

Verzekeringen Fredrix

Reeds sinds 1992 actief in bank- en verzekeringen als onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Vanaf 2018 is de activiteit gewijzigd naar onafhankelijk krediet- en verzekeringsmakelaar in Wijnegem. Ook hebben we een handelsnaam toegekend, nl. Groep Van Heyst & Fredrix. Wij staan bekend voor een persoonlijke en eerlijke service. Ook bieden wij nog steeds gratis service aan huis.

Groep Van Heyst

Wij zijn gestart in 2002 onder de naam Verzekeringen Ferny. Een kleine start dat van grootvader op kleinzoon werd overgedragen. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werd eerst vanuit Borgerhout de gekende service geleverd. Sinds 2018 staan we gekend met de naam Groep Van Heyst en hebben we ons kantoor verruimd naar Wijnegem. Wij staan bekend voor een persoonlijke en eerlijke service. Ook bieden wij nog steeds gratis service aan huis.

U zoekt een betrouwbare partner voor al uw verzekeringen?

Kom langs in ons kantoor en kijk wat voor u kunnen betekenen. Verzekeringen Fredrix combineert kwaliteit, service en een concurrentiële prijs. De koffie staat klaar!