Boskat

Groenonderhoud, bosbeheer, tuinwerken, ontharding, aanlegwerken, zorg voor openbaar groen...

Boskat VZW

Boskat, uit Herentals, is een maatwerkbedrijf waar zo'n 50 mensen werken.

Missie

Boskat wil een toonaangevend groenbedrijf zijn in de regio Herentals, gekend voor zijn specifieke en professionele aanpak. Het stimuleert de groeimogelijkheden en gelooft dat arbeid op maat kan bijdragen tot het welzijn van zijn medewerkers.

Daarom biedt Boskat een permanente leeromgeving aan waarbij de medewerkers uitgenodigd worden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Boskat zoekt bewust naar ecologische oplossingen die aanvaardbaar zijn voor milieu, werknemer en klant. Boskat wil als deel van een groter maatschappelijk geheel aandacht hebben voor interessante samenwerkingsverbanden met sociale en economische partners.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heel wat klanten besteden hun groenwerken uit aan Boskat vzw vanuit hun visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door in zee te gaan met Boskat engageren ze niet alleen een betrouwbare leverancier maar dragen ze ook bij tot het algemeen welzijn.

Wat doen we?

Boskat uit Herentals werkt voor bedrijven, openbare besturen, particulieren en verenigingen.

Boskat is professioneel uitgerust voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, bosbeheer en het beheer van openbaar groen. Je kan beroep doen op Boskat voor een éénmalige of een blijvende onderhoudsopdracht.

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE