Platte daken EcoRoofs

Uw dakwerker gespecialiseerd in groene daken regio Hasselt & Sint-Truiden

Plaatsen, herstellen en renoveren van uw dak

Ecoroofs is een jong en professioneel bedrijf dat betrouwbare en duurzame daken op maat realiseert. Wij adviseren en leveren volgens de noden en behoeften van zowel particulieren als bedrijven. Danzkij onze specialisten en door het gebruik van enkel hoogwaardige materialen zullen uw dakproblemen definitief verdwijnen. Ons vakbekwame dakwerkers plaatsen, herstellen of renoveren uw dak op een professionele manier. Op alle onze daken krijgt u steeds 10 jaar garantie. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wat is nu juist een groen dak?

Een groen dak wordt geplaatst op vlakke en hellende daken, als extra dakbedekking. Dit type van dak wordt niet frequent betreden en vergt bijgevolg een minimum aan onderhoud. Vanaf circa 35kg per m² is de begroeiing, mossen en vetplantjes, verzadigd met regenwater. Groene daken kunnen zowel op bestaande als nieuwe platte of hellende daken geplaatst worden.

En wat zijn de voordelen?

Elk seizoen, genieten van een aangenaam temperatuur. De extra isolatie dat een groen dak biedt, zorgt ervoor dat je kan genieten van een natuurlijke koeling in de zomer. En de warmte wordt binnen gehouden tijdens de winter. U zal het verschil opmerkelijk terugvinden op uw energiefactuur.

Groene daken EcoRoofs Hasselt & Sint-Truiden

Groene daken

Een groen dak biedt meer mogelijkheden en voordelen dan andere type daken. Het wordt geplaatst op vlakke & hellende daken als extra dakbedekking. Dit type wordt niet frequent betreden & vergt een minimum aan onderhoud.

Platte daken EcoRoofs Hasselt & Sint-Truiden

Platte daken

Voor de opbouw van een plat dak komt er een dampscherm, dat zorgt voor de bescherming van de isolatie. De gewenste isolatie wordt op het dampscherm gelijmd. Een EPDM dakafdichting, merk Resitrix, biedt een duurzame oplossing.

Hellende daken EcoRoofs Hasselt & Sint-Truiden

Hellende daken

Ecoroofs maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen tijdens het plaatsen en vervangen van hellende daken. Een specialist zorgt ervoor dat de juiste elementen worden gebruikt zowel tijdens renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Gevelbekleding EcoRoofs Hasselt & Sint-Truiden

Gevelbekleding

De gevelbekleding zal u tal van voordelen opleveren: isolatie, afname vochtproblemen, energiebesparing. Wenst u uw gevel te renoveren of heeft u een nieuwbouw? Dan bieden wij de perfecte oplossing voor u.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG