Schrijf een recensie

Sharon
Zoals er hier heel veel zeggen dat ze goed met kinderen om kan, lukt haar dat ook zeer goed met volwassenen. Ze werkt heel professioneel en met top materiaal. Zelf heb ik haar gevraagd om me te schminken voor een carnavalfeestje in de sportclub, mocht er zelf een prijs door in ontvangst nemen in de topĀ  mooiste en origineelste carnavalsvertoningen. Bij de eerst volgende gelegenheid staat ze terug in mijn agenda genoteerd. Bedankt ;)
Vicky
Super mooie bellypaint! Ik kwam met een moeilijk thema maar je hebt dat super mooi gedaan. We zijn blij met het resultaat en is een mooi aandenken.
Kathleen
Super mooie bellypaint!! Heel professioneel en vriendelijk. Het leverde ons mooie foto's op als herinnering voor later.! Bedankt!
Debra en Nora
Heel erg mooi resultaat. Reactie van mijn dochter nadien; Mama ik wil later ook sminkmevrouw worden.
Debby
Super toffe dame die een hart heeft voor kinderen!!! Zoontje heeft ASS en het lukte haar om hem te schminken... Was dus ook een primeur voor ons. Dankjewel Sandy!!
Cynthia
Mijn zoon was zo content dat hij ermee wou slapen. Prachtig gedaan.
Katrien
Mijn dochter was heel blij met haar mooie snoetje. Sandy kan ook goed met kindjes omgaan.
Naomi
Kei toffe dame. Kan zeer goed met kinderen om. Dochter vond het kei leuk en wilt haar zeker nog eens terug zien.
Cindy
Vandaag geweest voor een bellypaint.. Super mooi gedaan. Heel blij met het resultaat en het ventje ook <3 Een echte aanrader. Super lieve vrouw en een warme ontvangst. En een zeer mooi aandenken aan men tonnetje ;)
Jasna
Een ochtend langst geweest om 9.15 voor een bellypaint we zijn ondertussen al 16.15 en het staat er nog op! Zo mooi gedaan zeker een aanrader!!! Heel lieve dame en een babbel alsof ik haar al jaren ken! Heel aangenaam!! Zoontje is er bijna 3 en kan niet stoppen om telkens nog eens te gaan zien me de reactie heel mooi he mama!!! Ben benieuwd voor komend weekend dan hebben we een doopfeestje en daar gaat ze ook naar toe komen om kindjes te shminken! Haar adres ga ik zeker doorgeven aan vriendinnen voor feestjes of voor bellypaint! Fantastisch gewoon! Doe zo verder ;)