Al onze diensten

Poorten Hasselt en Diepenbeek

Poorten

Ons gamma gaat van vleugelpoorten tot schuifpoorten en van voetgangerspoorten tot tuinpoorten. Op deze manier garanderen wij maatwerk voor elke klant afzonderlijk. Wij laten ruimte voor eigen inbreng van onze klanten, dat combineren we dan met onze jarenlange ervaring (en maatwerk) om zo tot de perfecte poort of uitstekend hekwerk te bekomen.

Lees meer →

Trappen Hasselt en Diepenbeek

Trappen

De trapleuningen of balustrades voeren wij uit in een door u gewenste vorm of stijl. Wellicht wilt u met een bepaalde vorm een artistiek of klassiek tintje geven aan uw trap of kiest u juist voor een moderne of industriële uitstraling. Niets is voor ons te moeilijk. Wij maken alles in de door u gewenste stijl en in het door u gekozen materiaal: inox, staal of aluminium.

Lees meer →

Leuningen Hasselt en Diepenbeek

Leuningen

Origineel of stijlvol, functioneel of esthetisch, Gria in Diepenbeek (naast Hasselt) maakt uw leuning zoals u deze voor ogen heeft. Inox leuningen of roestvrij staal bieden veel mogelijkheden. Alles wordt op maat gemaakt in onze werkplaats te Diepenbeek.

Lees meer →

Decoratief design Hasselt en Diepenbeek

Decoratief Design

Naast poorten, hekwerk, trappen en leuningen maakt Gria te Diepenbeek (naast Hasselt) ook creatieve ontwerpen voor in en rond uw huis, zoals gootstenen, keukens, tuindesign en decoratieve elementen in roestvrij staal of inox. Contacteer ons voor meer info hierover.

Lees meer →