Green Coast Energy

Wij zorgen voor uw sfeer in Brugge, Jabbeke en Oostende

Green Coast Energy is actief in de verwarmingsector, sanitair en hernieuwbare energie in de regio Brugge, Jabbeke en Oostende. Deze verschillende sectoren zijn contstant in beweging en alle nieuwe technieken volgen wij dan ook nauwlettend op. Wij spenderen veel tijd aan opleidingen bij fabrikanten en advondscholen voor het behalen van de nodige certificaten van bekwaamheid.

Bij Green Coast Energy kan je te recht voor een stookolieinstallatie, condensatieketel op gas, zonneboiler, warmtepompen, pelletketels, pelletkachels, houtkachels, gaskachels, ventilatie en sanitair.

Pelletkachel Oostende, Brugge en Jabbeke

Pelletkachels

 

De woonkamer verwarmen met een pelletkachel is stoken in luxe en zonder zorgen. Een pelletkachel zorgt voor een comfortabele, zuinige en milieuvriendelijke warmte. Een pelletkachel kan de stookkosten zelfs doen dalen met 50% Contacteer ons voor meer info.

Lees meer

Sanitair Oostende, Brugge en Jabbeke

Sanitair

 

Sanitair heeft voor mij geen enkel geheim meer. Heeft uw bad, douche, lavabo, kraan of ander sanitair zijn beste tijd gehad? Of heeft u nood aan een kleine reparatie? Voor elk probleem of installatie kan u bij ons terecht regio Brugge, Jabbeke en Oostende.

Lees meer

Centrale verwarming en Hernieuwbare energie

Centrale verwarming

 

Installaties van een warmtepomp, condensketel op aardgas of op stookolie. Hierbij plaatsen we vloerverwarming of radiatoren. Voor sanitair warmwater gebruiken we een warmtepompboiler, zonneboiler of boilers opgewarmt door een gas of stookolieketel.

Lees meer

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE? BEL ONS VANDAAG NOG!

- Gecertificeerd installateur hernieuwbare energie -