Grafische Studio Studio Sans

Studio Sans is een jong en dynamische grafisch studio uit Kruibeke gespecialiseerd in logo design, branding & webdesign dat jouw bedrijf die extra uitstraling geeft dat het nodig heeft.

Allround Design

Bij Studio Sans te Kruibeke gebruiken we onze creatieve, frisse en technische kennis om jouw bedrijf te onderscheiden aan de hand van een goede huisstijl en website die aantoont waar het in uitblinkt. Studio Sans biedt allround design aan, van een logo design, visitekaartjes, briefhoofd, flyers en website.

Get to know us

Studio Sans is een gepassioneerd grafische studio die werkt vanuit Kruibeke. Lees hier verder hoe we ons onderscheiden. Wilt u onze reeds afgewerkte projecten bekijken? Dan neemt u best hier een kijkje.

Branding design

 

Wij zorgen voor de extra uitstraling die je bedrijf nodig heeft. Dit aan de hand van een goede huisstijl met de juiste communicatie uitwerkingen

Webdesign

 

Bij een goede huisstijl hoort een duidelijke en gebruiksvriendelijke website. De websites worden steeds gemaakt in WordPress.

Opmaak

 

Ook voor opmaak kan je bij Studio Sans terecht, een flyer, affiche, jaarverslag, brochure of magazine die opgemaakt is in jouw huisstijl.

Technische kennis

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over de uitwerking. We begeleiden en maken steeds samen met u de juiste technische beslissingen.

Fotografie

 

Studio Sans beschikt over een netwerk van getalenteerde fotografen zodat we de perfecte match vinden met jouw bedrijf.

Copywrite

 

Bij Studio Sans te Kruibeke kan je terecht om jouw teksten te laten schrijven en samenstellen. Neem contact op voor meer informatie.

Meer info