Goossens Elektriciteitswerken

Elektrische installaties Waasmunster

Goossens Elektriciteitswerken te Waasmunster is een geregistreerde onderneming, een elektricien waar u terecht kan als particulier of bedrijf voor alle elektrische installaties, zoals nieuwbouw, renovatie, verlichting, dossieropmaak, databekabeling, toegangscontrole en alle herstellingen.

Bij ons wordt u persoonlijke behandeld. Plaatsen van kwalitatieve materialen en het leveren van perfect vakmanschap wordt hoog in het vaandel gedragen! We bieden u een garantie dat uw project, met transparantie en in alle eerlijkheid, volgens afspraak en met oog voor detail vlekkeloos wordt behandeld.

Naast klassieke installaties zijn wij ook gespecialiseerd in de nieuwe elektrische installatie Niko Home Control of andere Domotica. Wanneer u op zoek bent naar echt vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid wat betreft elektriciteitswerken, bent u bij ons elektricien, Goossens elektriciteitswerken te Waasmunster aan het juiste adres!

> Bekijk onze website voor meer info!

Contacteer ons

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak voor uw project of probleem. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Ook voor mensen die liever zelf de handen uit de mouwen steken kunnen wij u van dienst zijn met zelfbouw pakketten op maat voor uw project!

Contacteer ons