Emmy Gin Tasting Gent

DRIVEN BY EMMY

 

Ik maak van de gelegenheid gebruik om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Emmy Van Huffel, eigenaar van Gin@Home bij Gent. De interesse voor dit heerlijke product is heel toevallig gekomen na het drinken van mijn eerste G&T, nu reeds een 10-tal jaar geleden. En zo kwam van het ene, het ander!

Ondertussen ben ik niet alleen actief in het concept van Gin@Home, maar verzorg ik ook als freelance lesgeefster 2 workshops binnen de Colruyt Group Academy voor particulieren en professionals: Gin, een initiatie en sinds kort ook: Gin, de masterclass. In de beschrijving van Gin@Home kunnen jullie alle info terugvinden ivm wat te verwachten tijdens een tasting/tasting event.

Gin@Home Gin Tasting Gent

GIN@HOME CONCEPT

 

Alle opties zijn mogelijk. Het concept is heel eenvoudig: Ik kom naar jou toe op vrijdag, zaterdag, zondag of zelfs op een weekavond. Ik neem jullie mee op een 2 à 3u durende trip doorheen de gin-wereld. We starten met een klein beetje geschiedenis over gin. Daarna gaan jullie aan het 'tasten' geslaan.

Ik laat jullie een aantal geselecteerde gins en tonics proeven, telkens met uitleg over de gin en het gekozen Tonicwater. Nadien maken jullie je eigen G&T in het glas van GIN@HOME uit de selectie aanwezige, heerlijke gins volgens de regels van de 'perfect serve'.

Gin@Home Gin Tasting Gent

“Gin connoisseurs and experts are made - not born”

 

Alvast bedankt voor jullie interesse en om een kijkje te nemen op de website van Gin@Home! Indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel niet om via de site of via Facebook een berichtje na te laten. Your GINious, Emmy

CONTACTEER MIJ