Fotoalbums

Gimisports Belgium

Gimisports Belgium is een sportevenementenbureau dat garant staat voor de professionele uitwerking van al uw sportieve activiteiten. Wij organiseren schoolsportdagen op verschillende locaties in de Denderstreek (Ninove en omstreken) en Zuid-Oost-Vlaanderen. Tevens beschikken wij over een ruim aanbod aan teambuildingformules voor bedrijven, verenigingen of andere groepen. Ook hebben wij reeds een jarenlange ervaring in het aanbieden van kwaliteitsvolle privézwemlessen.

Sportdagen & teambuilding:

Gimisports Belgium zorgt voor:

  • Een aanbod en locatie op maat!
  • Uitdagende activiteiten met professionele begeleiders!
  • Een totaalconcept uitgewerkt tot in de puntjes!

Ons doel is om de samenwerking & communicatie van uw team op een gezonde en sportieve manier te stimuleren. Wij organiseren graag voor u een originele teambuilding of een superleuke sportdag.

Zwemlessen:

Waar? Gaversbad Provinciaal Domein De Gavers (Onkerzele), De Kleine Dender (Ninove)
Wat zijn onze troeven? Wij leren uw kind technisch correct zwemmen via een juiste opbouw die op zijn of haar niveau is afgestemd. In onze lessen wordt elk kind persoonlijk begeleid en bijgeschoold.

Indien u meerdere kindjes tegelijk wil inschrijven, is dit geen enkel probleem. Wij bieden ook zwemles aan per 2 of maximaal per 3. Hierbij houden we eveneens rekening met het niveau van elk kind afzonderlijk. Kinderen die per 2 of 3 les volgen zullen een grote motivatie hebben en leren van elkaar.

Nieuws & activiteiten

EKOI fietsaccessoires bij Gimisports Belgium

Gimisports is vertegenwoordiger en verdeler van Ekoi België- Luxemburg. EKOI is een merk van fietsaccessoires dat kwaliteit koppelt aan mooie en modieuze producten en dit aan zeer correcte prijzen. Wij kunnen voor uw wielerclub tijdens het tussenseizoen mooie aanbiedingen maken op onze...
lees meer
EKOI fietsaccessoires bij Gimisports Belgium

Zwemlessen te Ninove

Zwemlessen te Ninove: Zwembad Kleine Dender Technisch correcte zwemlessen met ervaren en enthousiaste lesgevers en dit volgens de nieuwe leerlijnen... daar staat Gimisports garant voor! Voor zowel klein als groot geven wij zwemles in de Kleine Dender te Ninove en dit elke maandag-,...
lees meer
Zwemlessen te Ninove
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Gimisports Belgium.

Contact

Gimisports Belgium

Alfonslaan 10, 9500 Ophasselt
  • Privé zwemlessen
  • Sportevenementenbureau
  • Sportkampen
  • Teambuilding
  • Watergewenning
  • Zwemlessen
  • Zwemschool
T0478 87 00 45
Ond. nr.0829.772.444