Gilasur Verzekeringen

Uw verzekeringsmakelaar te Erembodegem (Aalst)

Alles in het teken van de klant

Van verzekeringsmaatschappijen wordt wel eens gezegd dat zij u een paraplu verkopen maar hem weer afnemen als het regent. Helaas zit er daar iets van waarheid in. Zelfs eenvoudige verzekeringsproducten zitten vrij ingewikkeld in elkaar en zijn soms voor interpretatie vatbaar.

Een ervaren verzekeringsmakelaar zoals Gilasur Verzekeringen is dan ook geen luxe, maar maakt wel het verschil tussen een goede en een slechte verzekering. Alles begint immers bij uw behoeften. Als particulier, als familie, als huiseigenaar, als chauffeur, als zelfstandige, als KMO, als industrieel,.. heeft u andere behoeften en andere risico’s. Behoeften die evolueren in de tijd bovendien.

Vandaar dat wij bij Gilasur Verzekeringen alles in het teken van de klant zetten.

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Vanuit een grondige analyse van uw behoeften en mogelijke risico’s stellen we u een verzekeringsoplossing voor. Een oplossing waarin we een maximale zekerheid kunnen garanderen voor de laagst mogelijke prijs. Voor dat laatste is het van belang dat Gilasur Verzekeringen te Erembodegem (Aalst) een compleet onafhankelijke makelaar is. Wij zijn geen agent, maar analyseren en beoordelen op continue basis alle verzekeringsproducten op de markt. Zo kunnen we u op ieder moment de beste polis met de beste dekking aanbieden voor de beste prijs.

Last but not least. Bij regen pakken we uw paraplu niet af, maar blijven stevig aan ùw kant staan.