Samanvaya

Uw gezondheidspraktijk met gezondheidsbegeleiding te Tessenderlo

Energieker met natuurlijke methoden

U kan bij Samanvaya in Tessenderlo terecht voor het balanceren van lichaam en geest met Oosterse wijsheid. Samanvaya betekent letterlijk "harmonie". Zo gaan we je helpen en begeleiden om het welzijn te verhogen op fysisch, mentaal en emotioneel vlak.

Gezondheid van lichaam en geest is onze kernactiviteit. Dit kan door middel van voetreflexologie, bachbloesemadvies, relaxatie technieken, yoga, levenscoaching, dieptemassage, relaxerende massage, voedingadvies en kruidenadvies. Bekijk ons uitgebreid aanbod hier.

Wie zijn we?

Helga voelt zich voornamelijk verbonden met het universum en alles wat dat universum te bieden heeft. Er is een sterk geloof in de kracht en de mogelijkheden rechtstreeks uit de natuur en in het werken met energieën. Vanuit deze gevoeligheid en het geloof in ons zelfherstellend vermogen, studeerde ze voor gezondheidsbegeleider.

Erwin besloot om een teacheropleiding Tibetaanse yoga te volgen. In 2015 werd de droom werkelijkheid en werd Erwin Lu Jong leraar. Na nog een intensieve docenten cursus werd hij ook gecertificieerd door meester Tulku Lobsang als Tog Chöd leraar. Erwin deelt zijn passie door het geven van yogalessen, teambuilding voor bedrijven en het organiseren van workshops op verplaatsing tijdens de weekends.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!