Fotoalbums

Iliaens

Beste klanten, we mogen onze deuren weer openen voor onze particulieren en businessklanten, maar we zullen ons strikt moeten houden aan de opgelegde regels, daarom hebben we beslist om elke klant persoonlijk verder te helpen. De wachttijden kunnen hierdoor iets oplopen en we hopen hiervoor op jullie begrip. Bedankt alvast, het Iliaens team. Openingsuren: idem als voorheen, dit kan zaterdag afwijken afhankelijk van de drukte, we zullen pas sluiten als al onze klanten geholpen zijn.

Vakmanschap: ons beste gereedschap

In Alken, Hasselt en de omliggende gemeenten is Iliaens al decennialang een begrip voor doe-het-zelvers en bouwprofessionals. Die vinden er ijzerwaren, gereedschappen, beroepskledij, een slotenmaker en alles voor sanitaire installaties en centrale verwarming. Veelzijdigheid troef bij Iliaens. Het bedrijf kijkt dan ook terug op een rijke geschiedenis.

Ruim 250.000 artikelen

Met meer dan 250.000 artikelen in onze catalogus vindt u alles voor uw sanitair en centrale verwarming. Ook voor alle mogelijke gereedschappen en ijzerwaren is Iliaens het adres. Steekt u de handen liever niet zelf uit de mouwen? Dan doet u een beroep op het installatie- en onderhoudsteam van Iliaens. Ons team van vier installatiemonteurs en twee onderhoudstechnici staan steeds voor u klaar.

Contacteer ons

Slotenmaker

Verder kunt u bij Iliaens terecht voor anti-inbraakpreventie, sluitplannen, toegangscontrole, herstellingen en onderhoud van bestaande systemen. Onze slotenmaker komt vrijblijvend ter plaatse kijken naar de situatie van uw deuren en/of ramen. Zo kunnen we steeds eerlijk en correct advies geven. Dankzij onze uitgebreide stock van sloten cilinders en beslagen is er geen wachttijd en kunnen we onmiddellijk een oplossing bieden. Ook bij een defect of na een inbraak staan we direct tot uw beschikking. Bovendien kiezen wij ervoor om enkel met goedgekeurde merken te werken en zitten homemade-producten zonder degelijke keuring niet in ons gamma.

Een greep uit ons assortiment

- Ijzerwaren: beveiliging, gereedschappen, kitten en lijmen, Hitachi machines, Echo kettingzagen en tuinmachines, Metabo machines, Fein machines, Makita machines, Hewi nagel en nietpistolen en Kranzle hogedrukreinigers. Alsook werkkledij van Blacklader + PBM's, bevestigingsmaterialen, ladders en steigers, werfradio's, compressoren en luchtdrukgereedschap.
- Sanitair: koppelstukken, buizen en toebehoren, baden en douches, badkamers, ... en wij verzorgen de installatie ervan.
- Sleutelservice: dupliceren van sleutels alsook deurbeslag en sloten.
- Onderhoud van ketels

Eigen hersteldienst

De eigen hersteldienst van Iliaens maakt het serviceverhaal compleet. Als klusser of vakman gebruikt u uw gereedschappen intensief. Is er eentje defect? Dan maken wij dat toestel in huis. Zo kunt u snel weer aan het werk.

Iliaens Alken Gereedschap

Zonneboilers Ecocheques Alken
verhuur bedrijfshallen

Onze emailadressen

Ijzerwaren: 011 48 04 21 yves@iliaens.be
Sanitair: 011 48 04 22 kris@iliaens.be
Boekhouding: 011 48 04 23 ingrid@iliaens.be
Hersteldienst: hersteldienst@iliaens.be
Slotenmakerij: jacky@iliaens.be
Onderhoud ketels: patrick@iliaens.be

Nieuws & activiteiten

Nieuwbouw van Iliaens schiet aardig op

De Alkense vakhandel Iliaens wil deze zomer verhuizen naar een nieuw complex dat momenteel in de steigers staat. Vlak tegenover de autokeuring bouwen Kris Iliaens en Ingrid Koolen een winkel, showroom en kantoren op 4.000 m2. De investering bedraagt zo’n 3 miljoen euro. Iliaens is een begrip...
lees meer
Nieuwbouw van Iliaens schiet aardig op

Onderhoud ketels bij Iliaens

Vraag tijdig u onderhoud gas- of mazoutketel aan om lange wachttijden te vermijden. Sluit nu u onderhoudscontract af en ontvang bij u eerste onderhoud 10% korting. Ook herstellingen en vervangen ketels. Bekijk hier een onderhoudscontract!
lees meer
Onderhoud ketels bij Iliaens
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Video's

Iliaens

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Iliaens.

Contact

Iliaens

Kolmenstraat 1307, 3570 Alken
  • Beveiliging
  • Centrale verwarming
  • Doe-het-zelf
  • Ijzerwaren
  • Sanitair
  • Slotenmakerij
  • Verwarming
  • Zonne-energie
T011 48 04 20
F011 48 04 29
Ond. nr.0431.863.202
Maandag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Dinsdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Woensdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Donderdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Vrijdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Zaterdag 08.00u-12.00u
Zondag Gesloten