BCI-Floors gepolierde betonvloeren Putte

Gepolierde betonvloeren in woningen gieten

De mogelijkheden van woonbeton, ook wel glansbeton, zijn eindeloos. Combineer de gewenste kleur, glans, vorm en afwerking om een unieke gepolierde betonvloer te bekomen die het fundament vormt van uw interieur. Door de waaier aan mogelijkheden en de interessante prijs- kwaliteitsverhouding kiezen onze klanten voor een gepolierde betonvloer in huis

Aanleg van opritten in gepolierde beton

Betonnen opritten zijn aan een sterke opmars bezig op de particuliere markt. Betonvloeren hebben een enorm potentieel. Mede dankzij onze vele schitterende referenties en onze jarenlange ervaring in het aanleggen van polybeton opritten, mag u hiervan overtuigd zijn. Opritten in gepolierde beton hebben bovendien enkele mooie voordelen ten opzichte van een gewone betonvloer.

BCI-Floors gepolierde betonvloeren Putte

BCI-Floors gepolierde betonvloeren Putte

Terrassen in gepolierde beton

Laat u overtuigen door een betonvloer als afwerking van uw terras. Als je naar de voordelen in onderhoud en de esthetische mogelijkheden kijkt, merkt u snel hoe interessant gepolierde beton is. Bovendien ligt uw terras vaak in het verlengde van uw tuinpaden en oprit. En daar wordt nu net vaker en vaker gekozen voor een gepolierde beton.

Boenen of waxen van betonvloeren en gepolierde beton

De levensduur van een betonvloer wordt bepaald zoals bij veel materialen in en rond het huis: met het juiste onderhoud. Het zal je dan ook niet verbazen dat we keer op keer vermelden hoe belangrijk het is om je betonvloer correct te behandelen. En dat is gelukkig helemaal niet moeilijk! Het reinigen van een gepolierde beton gaat het best met gewoon water en een natuurzeep met lijnolie.

BCI-Floors gepolierde betonvloeren Putte

BCI-Floors gepolierde betonvloeren Putte

Waterdichte bepleistering met betonlook

Al jarenlang zijn we hét aanspreekpunt in en buiten de Kempen voor het plaatsen van betonvloer in- en buitenshuis. Gepolierde betonvloeren zijn ons vak en hebben voor ons geen enkel geheim meer. Maar er is meer mogelijk: we zijn immers ook gespecialiseerd in het bepleisteren van wanden, meubels en meer in een authentieke betonlook!