Gentse Taxi

Gentse Taxi & Luchthavenvervoer

 

Goederentransport ChronoSprint te Gent

Onze jarenlange ervaring en ideale ligging zorgt ervoor dat we overal in het Gentse stipt en snel ter plaatse zijn. De voertuigen in ons wagenpark stralen comfort en luxe uit en zijn ons visitekaartje van wat U van een professioneel bedrijf verlangt. Wij staan garant om voor elke klant of bedrijf vervoer op maat aan te bieden met steeds de beste service.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal personenvervoer naar alle luchthavens, stations en hotels in binnen en buitenland. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag kan u ook bij ons terecht voor het onmiddellijk verzenden van paketten groot en klein. Onze voertuigen staan klaar voor elke verplaatsing die U wilt maken, korte of lange ritten, in groep of alleen, uw wens gebeurt steeds met de glimlach en de beste dienstverlening. Particulieren jong of oud, gepland bedrijfsvervoer, of last-minute call... ons professioneel team doet steeds al het mogelijke om aan uw behoeften te voldoen.

Boek on-line: info@taxi.gent... en stap in voor een aangename rit. Genste Taxi staat garant voor een stipte én perfecte dienstverlening. Gaat U op stap of heeft U gereserveerd in een gezellig restaurant? Royaal klanten vervoer in een aangenaam zitcomfort, wij garanderen U de beste mee-rij-ervaring! Bel gerust voor meer informatie naar Gentse Taxi, onze vriendelijke dispatch zal uw wensen of vragen steeds professioneel beantwoorden.

Recensies

Altijd mooi op tijd, vriendelijke gast, eerlijke prijzen en perfecte wegenkennis.
Beetje bizarre uitleg van andere recentie, vermoedelijk een jaloerse collega.
- Melissa en Motardke
meer recensies

Contact

Gentse Taxi

Evergemsesteenweg 33, 9032 Wondelgem
  • Luchthavenvervoer
  • Personenvervoer
  • Taxi
  • Transport
T09 227 27 27
M0485 65 16 59
Ond. nr.0642.440.106