NaturalBeautyBar Nimphéa

Pedicure, manicure, gelish, waxing, massage, beauty en gelaatsverzorging te Oostende

Enjoy some self care and pamper yourself at NaturalBeautyBar Nimphéa.

You deserve it.

Het leven gaat steeds sneller, de druk wordt altijd maar groter. Steeds meer mensen zijn gespannen of overprikkeld. We leven haastig en nemen weinig tot geen tijd voor onszelf. Herkenbaar?

Prop je agenda eens vol met NIKS, of boek een verzorging bij Nimphéa. Even onthaasten. Slow Time of onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning.

Het gestreste leven dat we leiden laat immers zijn sporen na in en op ons lichaam. Stijve spieren na een dag achter je computer? Met een deugddoende massage helpen we je spieren ontspannen en bouwen we je stress af. Pijnlijke voeten na een nachtshift in het ziekenhuis? Als gespecialiseerd voetverzorgster verlost Els je van alle voetproblemen en ga je naar huis met zachte, ontspannen voetjes. Pedi, Steady, Go! Elke dag uren met je mondmasker op, droge handen van alle ontsmettingsproducten? Ook daar helpen we je graag bij.

Met veel plezier, liefde en aandacht voor jou en je huid kiezen we dan ook enkel voor duurzame en natuurlijke producten die lief zijn voor jouw huid en onze planeet. En omdat we ook geven om onze lokale bedrijven, proberen we zo veel mogelijk Belgische merken of aan te kopen bij onze buurlanden.

Zo kun je bij ons terecht voor producten van o.a. Likami & Self. Check onze webshop voor de andere merken.

Hulp nodig bij de keuze van jouw producten? We geven je graag meer uitleg over het concept en de filosofie.