Zenshin

Natural face lifting, gelaatsreflexologie en anti-aging te Maaseik

Totale harmonie voor lichaam en geest

  • Gelaatsverzorging: reiniging peeling serum masker gelaatsmassage
  • Gelaatsmassage: relax en/of anti-age
  • Natural Face Lifting: manuele techniek die de huid verjongt, werkt op het bindweefsel, het collageen, het bot en de spieren. Een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het décolleté.
  • Gelaatsgym en Sculp: workshop (groep/individueel). Een massage-en oefentechniek voor het gelaat, de hals en de décolleté.
  • Acupressuur (Cosmetische acupunctuur), Cupping, Guasha (jade), Moxa, Bindweefselmassage, Lymfedrainage, herbalanceringsmassage, ....
  • massage: anti-stress hoofd-nek-schouder en/of rugmassage, voetmassage, handmassage, gelaatsmassage, lichaamsmassage
  • Gelaatsreflexologie: een manuele techniek op het gelaat en hoofdhuid waarbij de reflexzones/meridianen/acupunctuurpunten worden geactiveeerd. Werkt zeer goed op de hersenfucties en de bezenuwing. Alle systemen van ons lichaam worden in balans gebracht. Er zijn geen tegenindicaties, voor iedereen geschikt, vanaf de geboorte zowel bij mannen als bij vrouwen. Zeer rustgevend, ontspannend en ook een natuurlijke cosmetische facelift.
  • Jin Shin Jyutsu: eenvoudig de handen leggen op energiepunten van je lichaam, een natuurlijke zelfgenezingskracht.
  • Psio bril: lichtherapie, relaxatie

Het verhaal van ziek zijn of ongemakken of emoties, de onderliggende oorzaken, bepaalde periodes in ons leven hebben invloed op ons lichaam en op onze geest. Door gelaatsreflexologie, Jin shin jyutsu en/of rugmassage brengen we rust in ons lichaam. Leren luisteren naar je lichaam. Tijd voor jezelf. Je zelf aanvaarden. Iedereen is uniek.

Een holistische benadering

Een behandeling op maat voor jouw gelaat, 90 min € 65 of 60 min € 50.

Een energieboost voor je huid, € 40 (enkel gelaatsmassage/reflex).

Huidverbetering & massagetherapie

Natuurlijke uiterlijk en gezondheid behouden op elke leeftijd is mijn passie al 25 jaar, door voortdurende bijscholing, heb ik een kennis aangelegd die ik wil delen en die ik toepas in de praktijk. Om een mooie gezonde huid te krijgen is je dagelijkse verzorging heel belangrijk. Het schoonheids-en gezondheidsritueel zijn iedere morgen mijn eerste werk wat ik doe.

Reinigen, gelaatsgym/sculp, acupressuur en massage, serum, oogcreme, dagcreme en een beetje make-up. s' Avonds ook reinigen, serum, oogcreme, nachtcreme en ook eventueel gelaatsgym... Indien ik 's morgens weinig tijd heb gehad.

Vanaf 40 jaar worden we ervan bewust dat onze huid en ons lichaam veranderd en we willen onze schoonheid behouden. Hoe kan ik mooi en gezond ouder worden? Botox? Hyaluronzuurinjecties? Plastische Chirurgie? Peelings?

Ben blij dat plastische chirugie bestaat want heb het zelf ook nodig gehad na een ongeval. Ik weet wat het is maar een Holistische liftende oplossing geeft mij ook zelfvertrouwen als ik in de spiegel kijk. Als we dagelijks 2 tot 10 min per dag onze gezichtspieren oefenen en de massage doen (deze stimuleert onze celactiviteit). Dit alles helpt om onze contouren te verstevigen, onze rimpels te vervagen en een zichtbaar jonger uitziende huid te krijgen.

Bij Zenshin te Neeroeteren is een unieke behandeling die werkt op het volledig systeem van ons lichaam. Je huid is de spiegel van je gezondheid. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam, daar moeten we zorg voor dragen. Geef je huid de aandacht die het verdient en accepteer jezelf zoals je bent. Het geheim van een een mooie stralende huid, wie wil dit niet? Wat wil je er aan doen? Zenshin kan je hierbij helpen.

Een natuurlijke verzorging met mijn handen en de produkten van Vavin. "No-nonsense; waar voor je huid.". De serie Vavin huidverbeteringsprodukten bestaat uit een compact gamma, die de natuurlijke huidfuncties ondersteunt, hierdoor kan de huid zich zelf herstellen en gezond houden. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd, gebruikmakend van uitgebreide wetenschappelijke kennis over de werking van de huid. Vavin is geschikt voor de jeugd, man of vrouw die hun huid willen verzorgen, aan huidverbetering of verjonging willen doen

AFSPRAAK MAKEN →